CyberPress.Sopron

(http://www.cyberpress.hu/)

Rovat: Sportcentrum

2006. február 16., csütörtök 18:07


A soproni kamikaze kyokushin sportegyesület legfrissebb hírei

A soproni kamikaze kyokushin sportegyesület legfrissebb hírei

Idén budapesten május 26-27-én rendezik a kyokushin karate junior és felnõtt európa-bajnokságát. a junior válogatott keretbe a soproni kamikaze kyokushin egyesület több tagját is meghívták.
Broczky Péter (2.kyu), Spéder István (2.kyu), Márton Krisztina (3.kyu) és Iváncsics Zoltán (4.kyu) is esélyes az európa-bajnokságon való részvételre. Õk két hete nagykõrösön a junior válogatott kerettel készülhettek, ahol 7 edzésen vettek részt. A következõ válogatott összetartás Sopronban lesz a felnõtt keret részére, amin természetesen a soproni juniorok is résztvesznek. A válogatott küzdelmi felkészülésének soproni része február 23-26 között lesz, ahova 50 fõs keretet várnak A szervezõk, akik között európa bajnokok, világkupa helyezettek is lesznek. ugyanebben az idõpontban nagykõrösön készül a kata (kiejtés: káta) válogatott, ahova az országból egyedüli fiú juniorként egyesületünk tagja, Spéder István (2.kyu) kapott meghívást.
Az EB keret szûkítése a diákolimpiai teljesímények alapján várható, aminek döntõje április 2-án veszprémben kerül megrendezésre.

További infokat, érdekességeket a sportegyesület nemrég megújult oldalán találhatnak. www.kamikazeweb.hu