CyberPress.Sopron

(http://www.cyberpress.hu/)

Rovat: Fesztiválgájd

2006. március 27., hétfő 15:33


Szólj bele a VOLT-ba!

Szólj bele a VOLT-ba!
 A július 5-8 között az idén 14. alkalommal megrendezésre kerülő VOLT Fesztivál szervezői  valamennyi soproni és Sopron környéki postaládába az elmúlt napokban eljuttatták az esemény kérdőívét, abból a célból, hogy a helyiek beleszóljanak a Volt szervezésébe. A programra vonatkozó javaslatok mellett a fesztivál infrastrukturális fejlesztésével, szolgáltatásaival kapcsolatban is tartalmaz kérdéseket a kérdőív. A szervezők arra is kíváncsiak, hogy milyen a VOLT megítélése a városban. Mint ismeretes, a korábbi felmérések szerint a VOLT Fesztivál Sopronban és környékén rendkívül népszerűnek és elfogadottnak mutatkozott.
A kérdőív egy másik része "Best of Sopron" címmel ezúttal is a város kulturális- szórakoztató életével és gasztronómiájával kapcsolatban tesz fel kérdéseket. Tekintve, hogy a VOLT Magyarország egyik legjelentősebb turisztikai eseménye is, a VOLT-osok a helyi lakók szavazatai alapján kívánják összeállítani azoknak a soproni éttermeknek, kávézóknak, borozóknak és egyéb látnivalóknak listáját, amelyekre a soproniak a legtöbben szavaznak. A voksok alapján összeállított kalauzt a fesztivál honlapján és műsorfüzetében közlik majd, illetve a legnépszerűbb helyek idén először a "Best of Sopron" elismerő címet is magukénak mondhatják.
A kitöltött kérdőívet –amely letölthető a www.volt.hu/klub weboldalon is – ­a korábban megadott határidőt meghosszabbítva, április 1-ig várják a VOLT szervezői postán és elektronikus úton. A beküldők között 10 db VIP-belépőt is kisorsol a VOLT.
Vető Viktória