CyberPress.Sopron

(http://www.cyberpress.hu/)

Rovat: Hírek - események

2006. május 11., csütörtök 15:55


Modern díszburkolatot kap az Új utca

Modern díszburkolatot kap az Új utca

2006. május 12-én reggel megkezdődnek az útburkolati munkák az Új utcában, amelynek eredményeként még a nyári főszezon megkezdése előtt rendezett, korszerű körülmények között fogadhatja a soproniakat és a városba érkező turistákat a belváros.

 A Sopron Régió Csatornázási és Szennyvízkezelési Program részeként az Új utcában egyébként is zajló csatornázási munkákkal párhuzamosan az úthelyreállítás során új, modern díszburkolatot kap az utca. A lakosság igényeit szem előtt tartva zajló hosszas egyeztetések, valamint a tervek elfogadása után május 12-én, holnap reggel kezdi meg a kivitelező az Új utca burkolatának lerakását. A munkálatok előreláthatólag 42 munkanapig tartanak majd, melynek részeként a Földhivataltól a Fő tér irányába fog haladni a kivitelezés. A földmunkák után az utca közepén elhelyeznek egy „folyókát”, majd a két oldalon a szegélyeket. Ezt követően lerakják az úttesten a köveket, majd utolsó ütemként kialakítják a járdát.

A kivitelező reggel 7 és délután 5 óra között fog dolgozni az Új utcában, nagy valószínűséggel szombatonként is. Naponta négy teherautónyi kő és ágyazóanyag érkezik a munkaterületre, ezért az utcában tilos lesz a gépjármű-közlekedés. A lakók a kivitelező útmutatásainak segítségével tudnak majd problémamentesen keresztülmenni az Új utcán.

 A munkálatokkal járó kellemetlenségekért reméljük mindenkit kárpótol majd a tiszta, szép, hangulatos képet kapó új belváros.
 Köszönjük szíves megértésüket és türelmüket!

 Ha kérdése, észrevétele van, vagy további információkat szeretne, kérjük, látogasson el a beruházás honlapjára, a: www.sopronicsatorna.hu címre.

Double Decker-cyberpress