CyberPress.Sopron

(http://www.cyberpress.hu/)

Rovat: Közélet

2006. május 22., hétfő 19:03


A soproni MSZP együttműködést kínál a Soproni Védegyletnek

Az MSZP örömmel veszi, ha a városban a soproniak összefogását kezdeményező civil szervezet jön létre

A soproni MSZP együttműködést kínál a Soproni Védegyletnek

 Az soproni MSZP együttműködést ajánlott fel a közelmúltban megalakult Soproni Védegyletnek .
,,Az MSZP örömmel veszi, ha a városban a soproniak összefogását kezdeményező civil szervezet jön létre, mely a városért érzett felelősség jegyében szólít fel együttműködésre és összefogásra olyan személyiségeket, akik tenni akarnak közös otthonukért.” - mondta Kránitz László, a helyi MSZP elnöke sajtótájékoztatóján.

Kránitz hangsúlyozta a Védegyletet a város közvéleménye által is elfogadott személyek alkotják, akik garanciát is jelentenek arra a programra, amelyet megfogalmaztak, ezért a Védegyletnek partnerséget és együttműködést ajánl fel az MSZP a civil szervezetnek.

Amint arról már hírt adtunk a május elején bejegyzett Soproni Védegylet, a helyhatósági választásokon önkormányzati képviselőjelölteket és polgármester-jelöltet egyaránt szándékozik indítani. A civil szervezet, amint azt annak elnöke május 16-i sajtótájékoztatóján kijelentette: ,, a választásokat megelőzően egyik politikai párttal sem kíván együttműködni.”

A jelenlegi információk szerint a soproni helyhatósági választáson a Fidesz, az MDF, a Szövetség Sopronért Egyesület szintén állít polgármester-jelöltet, és független jelölt is pályázik a polgármesteri székre.
(cyberpress)

Kapcsolódó hír: Soproni Védegylet – civil szervezet