CyberPress.Sopron

(http://www.cyberpress.hu/)

Rovat: Hírek - események

2006. május 25., csütörtök 23:18


,,Sínen van' a csatornázás

,,Sínen van" a csatornázás

Végéhez közelednek
a város egyik legösszetettebb és legnagyobb szervezési feladatokkal járó szakaszának csatornázási munkálatai.
Miután a Sopron Régió Csatornázási és Szennyvíztisztítási Program szakemberei május 27-én a Somfalvi úton egy speciális ún. sajtolásos technológiával átvezetik a csatornát a vasúti kereszteződés sínpárja alatt, az eredeti ütemtervben szereplő 45 napos határidőt tartva adják át a Táncsics utcát a forgalomnak.


A program vezetői a Táncsics-Somfalvi, és a Baross-Terv-Ágfalvi utcákon folyó munkák összehangolásával igyekezték elérni, hogy a lehető legkisebb forgalomkorlátozás mellett közlekedjenek az autósok és a Sörgyár kamionjai. A  Táncsics Mihály utcában, az Ágfalvi úton és a Terv utcában történő csatornázás miatt a kivitelezés első, 45 napos ütemében a Sörgyár és a környező vállalatok forgalma a Vándor Sándor és a Baross utcákon haladt. A Somfalvi úton ezután kezdődnek meg a csatornázási munkálatok, ám az csak félpályás útlezárással jár majd.

A Sörgyárba tartó kamionok jelenleg a Terv utca felől a Baross utcán keresztül közlekedhetnek, de amint a kivitelező elhalad a Sörgyár előtt, a teherautók az időközben helyreállított Terv utca első szakaszán keresztül, az Ágfalvi út irányából is megközelíthetik céljukat.

Ha kérdése, észrevétele van, vagy további információkat szeretne, kérjük, látogasson el a beruházás honlapjára, a: www.sopronicsatorna.hu címre.

(P.R. cyberpress)