CyberPress.Sopron

(http://www.cyberpress.hu/)

Rovat: Közélet

2006. június 15., csütörtök 09:09


A Fidesz-Magyar Polgári Szövetség Győr-Moson-Sopron Megyei Női Tagozata immár hagyományos módon gyermeknapra ajándékokat vitt a Családok Átmeneti Otthonába

Ajándék gyermeknapra a családoknak

Ajándék gyermeknapra a családoknak

A Fidesz-Magyar Polgári Szövetség Győr-Moson-Sopron Megyei Női Tagozata immár hagyományos módon gyermeknapra ajándékokat vitt a Családok Átmeneti Otthonában élőknek.

2003 óta, karácsonykor, gyermeknapkor rendszeresen figyel a Fidesz Női Tagozata a soproni Családok Átmeneti Otthonában élőkre, akiknek ezeken az alkalmakon a tagozat által gyűjtött ajándékokkal kedveskedik.

Idén az otthonban lakók családonként személyre szabott ajándékcsomagot is kaptak, amelyeket Kónya Istvánné megyei elnök adott át a megajándékozottaknak, aki szólt arról, hogy mennyire fontos az egymásra figyelés, hogy milyen sokat jelent a nehezebb helyzetbe jutott embertársainknak az, hogy érezhetik: figyelnek rájuk, fontosak.

A családok egyrészt élelmiszereket, finomságokat, másrészt játékokat, könyveket, az újszülötteknek szánt kis ruhákat kaptak.

A szülők és gyerekek nagy örömmel fogadták a vendégeket és az ajándékokat.

Az eseményen – mint már eddig is többször – jelen volt Firtl Mátyás országgyűlési képviselő, aki arról szólt, hogy a szociális intézmények minden segítség, ajándék jól jön, mert az alúlfinanszírozott ágazat folyamatosan anyagi gondokkal küszködik Ezért is tartotta fontosnak minden lehetséges alkalommal támogatni a Női Tagozat kezdeményezését, hangsúlyozva, hogy lehetőségeihez mérten ő maga is személy szerint fontosnak tartja a nehéz helyzetbe jutottak segítését, támogatását.

Az otthon lakói saját készítésű ajándékokkal kedveskedtek a vendégeknek.

A jó hangulatú eseményen jelen volt Abdai Géza a Fidesz helyi szervezetének elnöke, a körzet önkormányzati képviselője, és a szervezet alelnöke, Fodor Tamás.