CyberPress.Sopron

(http://www.cyberpress.hu/)

Rovat: Diákélet - diákszáj

2006. június 15., csütörtök 20:12


NYME HÍRLEVÉL - 2006. június 15.

NYME HÍRLEVÉL
2006. június 15.
II. évfolyam 24. szám
hírszerkesztő: tothandras@nyme.hu

Nyugat-Magyarországi Egyetem
Postacím: 9400 Sopron, Bajcsy-Zsilinszky. u. 4.
Telefon:518-100




Megjelent a Vivat Academia!

44 oldalon olvashatók a Nyugat-Magyarországi Egyetem karainak hírei, a közelmúlt történései és a közeljövő eseményei a lap május-júniusi számában. Szemelvények a rektori programból, interjú a KTK új dékánjával, tudósítások tavaszi utazásokról, konferenciákról, riportok sikeres oktatóinkról, szép versek egyetemi hallgatóktól, foglalkozás-egészségügyi javallatok, könyvajánlatok - ez mind, és még sok más... Vivat! - beszerezhető ingyen a karokon.


(ta)



20 éves a Környezetvédelmi Tanszék

„Múlt és jelen az oktatás, kutatás dokumentumai tükrében” címmel június 16-án, pénteken 10.00-kor kiállítás nyílik a Központi Könyvtár aulájában. A 20 éve alakult Környezetvédelmi Tanszéket bemutató kiállítást Prof.Dr. Mészáros Károly dékán nyitja meg, és két héten át könyvtári nyitvatartási időben lehet megtekinteni.


(pj)


Nyári Egyetem a klímaváltozásról

A NYME Környezeti Erőforrás-gazdálkodási és -védelmi Kooperációs Kutatási Központ, az EMK Környezettudományi Intézet és az Erdő és Fahasznosítási Regionális Egyetemi Tudásközpont szept. 4-8. között Sopronban Nyári Egyetemet tart „Klímaváltozás a Duna vízgyűjtőterületén és az ebből adódó feladatok” címmel, melyen a szakterület neves külföldi és magyar kutatói, szakértői tartanak előadásokat az egyetem termeiben, angol nyelven. A szervezők várják az érdeklődő doktorandusz hallgatók, valamint gyakorlati szakemberek jelentkezését a nyári egyetem témájában érintett terület összes országából a mkovacs@kkk.nyme.hu e-mail-címen, vagy a KKK Sopron, Verő József u.1 postacímen.

(pam)