CyberPress.Sopron

(http://www.cyberpress.hu/)

Rovat: Hírek - események

2006. jĂşlius 12., szerda 08:27


Fertő-party - 2006. július 14-15-16. - Fertőrákos, Fertő-tavi vízitelep

Fertő-party
2006. július 14-15-16.

Fertőrákos, Fertő-tavi vízitelep

Negyedik alkalommal rendezik meg idén a Fertő-partyt. A rendezvény színes, változatos szórakoztató programok sorozatát kínálja, és az előző évekhez képest számos újdonsággal várja az érdeklődőket.


Sztárfellépők, értékes nyeremények
Még több sztárvendéget, az eddigieknél is gazdagabb programkínálatot ígérnek a szervezők a három napos rendezvényre látogatóknak.

Strandröplabda, strandfoci-bajnokság, gulyás- és halászléfőző-verseny színesíti a programkínálatot, idén értékes nyereményekkel: a legjobbak egy hetes görögországi nyaralást nyerhetnek.

A gyermekeket játszóház, karaoki show, bábszínház várja, továbbá quad és Bungee jumping.


Nő az ingyenes buszjáratok száma
A rendezvény ideje alatt ingyenes buszjáratok biztosítják a helyszínre jutást. Pénteken szombaton az első járat 18.30-kor indul a Jereván lakótelepről, amelyet követően még három járatot vehetnek igénybe az érdeklődők 21.30-kor, 23.00-kor, illetve 01.00 órakor. Vasárnap 20.00 órakor indul az ingyenes járat.


Kedvező belépő, több parkoló
A kedvező árú belépőjegyek mellett a személygépkocsik számára a rendezvény ideje alatt ingyenes parkolási lehetőséget biztosítanak a helyszínen, csaknem 3000 férőhelyet.


Biztonságos és gyors megközelítés
A torlódás elkerülése érdekében – idén először – a rendőrség biztosítja a Fertő-tóhoz való be- és kijutást, és több pénztár is üzemel majd.


Közös szórakozásra várják a családokat
Varga Tibor, a Sopron és Környéke Víz- és Csatornamű Rt. fürdő-üzemmérnökségének vezetője elmondta: a programra családokat várnak, és természetesen minden korosztályt, akiknek ezúttal a Fertő-tavi vízitelepre való kedvezményes bejutás mellett lehetőségük adódik több sztár fellépésével fémjelzett koncerten is közösen szórakozni.

Az előző évek tapasztalata szerint a Fertő-party látogatóinak száma folyamatosan növekszik, és ez minden bizonnyal idén is folytatódik, amire garancia a színes programkínálat, és a látogatókat vonzó újdonságok.

A Fertő-party részletes programkínálatát megtekintheti
a programajánlónkban.

(cyberpress)