CyberPress.Sopron

(http://www.cyberpress.hu/)

Rovat: Sportcentrum

2000. január 24., hétfő 00:00


Jó egyéni teljesítmények

SMAFC-KECSKEMÉT 88:75

NBI B CSOPORT RÁJÁTSZÁS:
SMAFC-ROTO ELZETT - UNIVER KECSKEMÉT SE 88:75 (46:27)
 
 

Megtelt az egyetemi csarnok a mérkõzés kezdetére, ez is mutatta, hogy a hozzáértõ közönség fontosnak tartotta a találkozót. A rájátszásban minden mérkõzés fontos, hiszen az elõbbre lépés érdekében nem szabad hibázni. Néhány pontos kezdeti vendég-vezetést követõen a SMAFC átvette a kezdeményezést, és látványos játékkal jelentõs elõnyt szerzett. Palotai P. klasszis teljesítményt nyújtott, amit a helyi rivális együttesnél is elismerõen fogadnának. Remek labdákat osztott, és ha egy kicsit is szabadon maradt, hihetetlenül lapos szögben dobálta a hárompontosokat. Nem maradt magára, hiszen Szlávik J. is és Mogyorósy is kitettek magukért. Egyedül Pojbics nem találta a helyét.
Fordulás után azt hittük, sima mérkõzés lesz, azonban a vendégek egész- pályás letámadása megzavarta a mieinket. Átvették a vendégek kapkodó játékát, ami sok hibát szült, és ezzel felhozták a Kecskemétet. Ez a folyamat tartott a félidõ közepéig, amikor sikerült rendezni a sorokat. A pihenésbõl visszaállt Palotai P. és az ekkorra feljavult Pojbics, valamint Szlávik J. és Vavra P. vezetésével ismét 10 pont fölé sikerült emelni a különbséget.

SMAFC:ROTO ELZETT: PALOTAI P. 21/6, POJBICS 21/9, VAVRA P. 12/3, SZLÁVIK J. 17/9, MOGYORÓSY 15, Cs: Preiner 2, Vavra A. -, Csoma -, Palotai B. -. Edzõ: Sterbenz Tamás.

Tvordy György