CyberPress.Sopron

(http://www.cyberpress.hu/)

Rovat: Közélet

2006. jĂşlius 29., szombat 14:59


A Fidesz-KDNP önkormányzati képviselőjelöltjeit Firtl Mátyás országgyűlési képviselő (Fidesz-KDNP) és Dr. Fodor Tamás polgásmesterjelölt mutatta be

,,Készek és képesek arra, hogy valódi alternatívát mutassanak'

A Fidesz-KDNP önkormányzati képviselőjelöltjei

A Fidesz–KDNP mind a 15 soproni választókerületben állít önkormányzati képviselőjelöltet.
Ezt Firtl Mátyás, Sopron országgyűlési képviselője, választókerületi elnök és Dr. Fodor Tamás, a párt polgármesterjelöltje jelentette be Sopronban július 28-án tartott sajtótájékoztatóján, ahol a jelölteket is bemutatták.
Firtl Mátyás Sopron országgyűlési képviselője kiemelte: amint az országos szinten tapasztalható, a szocialista kormány – a választók szándékos félrevezetésével – drámai helyzetbe sodorja az egész országot, aminek következményei a Sopronban lakókat – családokat, vállalkozókat, a tanügyben, közszférában dolgozókat – is ugyanúgy érintik. Sopronban közismert a város eladósítása. A Fidesz-KDNP és szövetségesei, akik a helyi jelöltek mögött állnak készek és képesek arra, hogy valódi alternatívát mutassanak az ország és a város megfelelő fejlődési pályára állításában- mondta Firtl Mátyás.
– A lista összeállításánál fontos szempont volt, hogy a közélet minden területéről induljon jelölt, így orvos, közgazdász, tanár éppúgy megtalálható az indulók között, mint vállalkozó vagy igazgató – mondta el dr. Fodor Tamás polgármesterjelölt. Azok mellett, akik jól teljesítettek ebben a ciklusban, és akik vállalják a megméretést újból indulnak a mandátumukért ősszel, néhány helyen pedig új, de a Sopronban élők számára korántsem ismeretlen jelöltek indulnak.


A Fidesz–KDNP soproni jelöltjei helyi választókerületenként:

Ifj. dr. Arszin Miklós ügyvéd (1. választókörzet), dr. Zombori István nyugdíjas mérnök (2.), Havas András műszaki igazgató (3.), Balogh Judit általános iskolai tanító (4.), Varga Szabolcs vállalkozó (5.), Karner Gábor vállalkozó (6.), dr. Simon István orvos, üzletember (7.), Kocsis János vállalkozó (8.), Sass László tanár, igazgatóhelyettes (9.), Pongrácz Attila biztosítási tanácsadó (10.), Osváth András szociális otthon vezető (11.), Abdai Géza vállalkozó (12.), Mágel Ágost tanár, igazgatóhelyettes (13.), dr. Varga Mária növényvédelmi szaktanácsadó (14.), Rádonyi László tervezőmérnök (15.).
(cyberpress)