CyberPress.Sopron

(http://www.cyberpress.hu/)

Rovat: Közélet

2006. augusztus 27., vasárnap 22:39


Több helyszínen aláírásgyűjtést és nyílt fogadóórát szervez a Fidesz

Jó reggelt, Magyarország! – várják a kiáltványhoz csatlakozókat

Jó reggelt,  Magyarország! –  Sajtótájékoztatót tartott a Fidesz a Jereván lakótelepen

 Augusztus 25-én a soproni Jereván lakótelepen felállított standon tartott sajtótájékoztatót dr. Fodor Tamás, a Fidesz-KDNP polgármesterjelöltje, aki beszámolt az aláírásgyűjtés, és az azzal egyidejűleg zajló nyílt fogadóórák tapasztalatairól, és  Járóka Lívia, soproni származású Európai Parlamenti képviselő is.

A sajtótájékoztatót tartók bírálták a kormány eddigi tevékenységét, és felhívták a figyelmet a Gyurcsány-csomag negatív hatásaira, illetve arra, hogy a kiáltvány aláírására várnak mindenkit, aki a megszorító intézkedések visszavonását szeretné elérni.

Dr. Fodor Tamás azt is elmondta: az eddigi tapasztalatok szerint a soproniak nagy számban csatlakoztak a programhoz, amely több helyszínen is folytatódik az elkövetkező időszakban.

A tájékoztatón részt vett Járóka Lívia európai parlamenti képviselő is, aki hangsúlyozta, céljuk, hogy a magyar polgárok is az uniós demokráciához tartozónak érezzék magukat. Az emberek tájékozódhassanak a politikai kérdésekben és így közvetetten részt vegyenek a döntéshozatalban. Járóka Lívia fontosnak tartotta a jereváni nyitott fogadóórán való jelenlétet, mert, mint elmondta: ő maga is a környéken nőtt fel, és ismeri az itt lakók életét, problémáit.
(cyberpress)