CyberPress.Sopron

(http://www.cyberpress.hu/)

Rovat: Hírek - események

2006. szeptember 24., vasárnap 20:13


Pályázati felhívás megyei turisztikai logó készítésére

Pályázati felhívás megyei turisztikai logó készítésére

 

A Győr-Moson.Sopron Megyei Önkormányzat Hivatala pályázatot ír ki, melynek célja Győr-Moson-Sopron megye turisztikai logójának elkészítése.

Résztvevők: A pályázaton bárki részt vehet. A pályázaton való indulás ingyenes.

Mit kell tervezni?
A pályázat célja egy logó megtervezése, mely Győr-Moson-Sopron megye történelmi, kulturális, természeti sokszínűséget tükrözi. Egy olyan logót képzelünk el, mely kedvességet, melegséget, vidámságot sugároz. A logót reklámokban, posztereken, népszerűsítő kiadványokban, táblákon, illetve az interneten használják majd. A munkát 3 db fehér A4-es lapon kérjük beadni. Az első lapon a logót színesen kell ábrázolni.

A második lapon a logót fekete-fehérben kell ábrázolni. E két lapon a logót három különböző méretben kell bemutatni (10x10 cm, 5x5 cm, és 2,5x2,5 cm) A harmadik lap tartalmazza a terv rövid (max 1000 karakter) magyarázatát. A logót, valamint a szöveget CD-ROM-on is be kell nyújtani.

Részvétel:
A tervet egy lezárt borítékba kell tenni, amelyen a pályázó jeligéje szerepel. Egy külön papírlapon a következő információkat kérjük feltüntetni:
• Jelige;
• pályázó telefonszáma;

A lezárt borítékot egy a fenti információkat tartalmazó lappal együtt egy másik borítékban a „logópályázat” szó feltüntetésével a következő címre kérjük eljuttatni:
Győr-Moson-Sopron Megyei Önkormányzat
Ivanics Ferenc alelnök titkársága Árpád út 32. 9021

A pályázatok beérkezési határideje: 2006. szeptember 28. 16,00 óra

Az eredmények kihirdetése legkésőbb 2006. október 31-ig.

Díjazás: A legjobb logó nyereménye 200.000 Ft, a másodiké 50.000 Ft, a harmadiké 30.000 Ft.

A pályázati szabályzat és további információ a www.gymsmo.hu honlapon a Pályázatok, Felhívások menüpont alatt érhető el.

A pályázattal kapcsolatban a 96/522-255 –ös telefonszámon Szombati-Serfőző Eszternél érdeklődhetnek.