CyberPress.Sopron

(http://www.cyberpress.hu/)

Rovat: Hírek - események

2006. oktĂłber 03., kedd 06:51


Fertő-táj Turizmus Akadémia indul

Fertő-táj Turizmus Akadémia indul
 
  A Fertő-táj Világörökség Egyesület egyik kiemelt célja a világörökségi státusz gazdasági hasznának megteremtése. A gazdasági haszon elsősorban a turizmusban jelentkezhet, ezért  a feladat a világörökségi területen működő turisztikai vállalkozások képzése, felkészítése. A jól működő vállalkozások így maguk is érdekeltek a táj megőrzésében fenntartásában és gazdasági erdeményeikkel hozzájárulnak a világörökség fenntartható fejlesztéséhez. Ennek jegyében szervezi meg az Egyesület a Fertő-táj Turizmus Akadémiát.
 
2006. október 5. 9.00 órakor a fertőszéplaki világörökség központban (Nagy Lajos u.43.) Wolf Gábor tanácsadó (Marketingcommando) tart első alkalommal előadást a Fertő-táj Turizmusakadémián. Wolf Gábor egyik legsikeresebb fiatal marketing guru, aki már a soproni Bormarketing Konferenciára is előadóként meghívást kapott. Gyakorlati tanácsok, azonnali eredmény! Jelentkezni lehet az előadásra a 99/537-140-es telefonszámon munkaidőben.
 
 
Az előadás címe: A Mágneses Honlapok 9 Titka:
- hogyan lehet kihasználni az internet marketinget akár már mától, még akkor is, ha nincs weboldalad?
- mi a legfontosabb elem a honlapod nyitóoldalán? (97%, hogy a mostani honlapodról ez hiányzik!)
- 9 módszer, amivel megfoghatsz egy weboldal látogatót és vevővé konvertálhatod - ebből a 9-ből egyet választanod kell!
- a passzív online jövedelem 6 kötelező eleme, azaz mi az a tennivaló-lista, amin végig kell menned, hogy egyszer hátradőlhess, miközben a honlapod automatikusan ad el?
2 órás előadás, amihez jár egy munkafüzet is minden résztvevőnek.
T.T.