CyberPress.Sopron

(http://www.cyberpress.hu/)

Rovat: Szomszédvár - Régió

2006. oktĂłber 10., kedd 10:12


Zalaegerszegi Őszi Vásár és NATURA Kiállítás - 2006. október 13-15.

Zalaegerszegi Őszi Vásár és NATURA Kiállítás

2006. október 13-15.

Megszokott időponttól eltérően, október közepén nyitja kapuit a 17. Zalaegerszegi Őszi Vásár és NATURA Kiállítás 2006. október 13-15.
Számos kereskedő kínálja termékeit, mutatja be szolgáltatásait az érdeklődőknek a Városi Sportcsarnokban.

A látogatók számára legkedveltebb rendezvénynek számító élelmiszeripari cégek – Új Palini-Hús Rt., Bognár Szörp, Jobb Kenyér – mellett a két éve elindított hangulatos Borgaléria idén is várja a borok és a - hungarikumnak számító - magyar pálinkák kedvelőit. De hogy a fejük tiszta maradjon, biosajtot és zsíroskenyéret kóstolhatnak a látogatók. A hangulathoz kiegészítésként a kézművesek udvarán vásárolhatnak kerámiákat, fonott kosarakat, égetett gyurmaékszereket. A szilárd téren kemencében sült lángosokat kóstolhatnak az érdeklődők.

Ahogy már a vendégek megszokhatták, a kiállítók összetétele vegyes; nemcsak az élelmiszeripar, hanem többek között az építőipar, a lakberendezés és a korábbi években távolmaradott terület, a mezőgazdasági gépek kereskedői is ismételten megjelennek.

A rendezvényüre 15000-18000 látogatót várunk, melyhez sikeréhez a szervezők reménye szerint a pénteki díjmentes belépés is hozzájárul majd.

A nyitó napon – október 13. - 14.00 órától „Az informatika és a környezetvédelem kapcsolódási pontjai – erőforrások, energia a változó környezetben” címmel tartanak konferenciát a Sportcsarnok I. emeleti tárgyalójában.

A Zala Depo kiállítói standján a látogatók kérdőíveket, totót tölthetnek ki, szelektív hulladékgyűjtő edényekbe célba dobást gyakorolhatnak, megtekinthetnek ledarált formában - többek között - elektronikai hulladékokat is. Továbbá elhasznált ceruzaelemeket adhatnak le a hulladékgazdálkodási cégnél.

A Zalaegerszegi Rendőrkapitányság „Figyeljünk egymásra” szlogennel lakóközösségi vagyonvédelmi tájékoztatókat tart galériai standján minden nap.


Látogatóinknak a kiállító cégek akcióin túl az alábbi kedvezményekkel kedveskedünk:

PÉNTEK: INGYENES NAP!

Családi nap: október 14. szombat - szülővel érkező 14 alatti gyermekek ingyenesen léphetnek be a kiállításra.
Diák nap: minden nap - tanárral érkező szervezett iskolai csoportok számára ingyenes belépést jelent.

Hajdú Andrea




Zalaegerszegi Őszi Vásár és NATURA Kiállítás