CyberPress.Sopron

(http://www.cyberpress.hu/)

Rovat: Közélet

2006. november 29., szerda 13:33


Kereszténydemokrata tisztújítás Győr-Moson-Sopron Megyében

Firtl Mátyás országgyűlési képviselőt választották elnökké

Kereszténydemokrata tisztújítás Győr-Moson-Sopron Megyében
Firtl Mátyás országgyűlési képviselőt választották elnökké


A Kereszténydemokrata Néppárt Győr-Moson-Sopron Megyében Firtl Mátyást, Sopron országgyűlési képviselőjét választotta megyei elnökévé a november 28-án, Csornán tartott választmányi ülésén.


A megyei választmány titkára Hajszán Gyula, győri önkormányzati képviselő, míg a gazdasági ügyek ügyintézője Németh Csóka Gábor, Kapuvár alpolgármestere lett.

Firtl Mátyás, a KDNP megyei elnökeként – mint mondta – fontosnak tartja a közéletben és a mindennapokban annak az értékrendnek a képviseletét és érvényesítését, amelyet a Fidesz Magyar Polgári Szövetséggel való szövetségi együttműködésben a KDNP hangsúlyozottan megjelenít, és amelyre az egész magyar társadalomnak szüksége van.

A mai magyar közállapotokra, arra a politikai, gazdasági és morális válságra, amelybe a balliberális kormány sodorta az országot, megoldást a hagyományos értékek tiszteletén, a hiteles társadalomképen alapuló, keresztényszociális elveket érvényesítő társadalmi igazságosság, a felelősségre és tisztességességre építő, jó gazdaságpolitika adhat. Az ehhez vezető úton a kereszténydemokrata politikusnak feladata a rendelkezésre álló eszközökkel felelősséggel szolgálni a szűkebb és tágabb közösségeket, képviselni érdekeiket az egész nemzet felemelkedése érdekében – mondta Firtl Mátyás a KDNP Győr-Moson-Sopron Megyei elnöke.
firtl.sopron.hu