CyberPress.Sopron

(http://www.cyberpress.hu/)

Rovat: Diákélet - diákszáj

2006. december 15., péntek 19:31


NyME Hírlevél - 2006. december 14.

NYME HÍRLEVÉL
2006. december 14.
II. évfolyam 42. szám
hírszerkesztő: tothandras@nyme.hu

Nyugat-Magyarországi Egyetem
Postacím: 9400 Sopron, Bajcsy-Zsilinszky. u.  4.
Telefon:518-100




oregdiak.nyme.hu
 
A jövőben új szolgáltatás segíti a Nyugat-Magyarországi Egyetem külső kommunikációját. Megkezdte működését az egyetemen végzetteket összefogó Öregdiák honlap http://oregdiak.nyme.hu azzal az alapvető céllal, hogy segítse a kapcsolatok fenntartását és építését mind a volt hallgatók között, mind pedig a volt hallgatók és az egyetem viszonylatában. A honlap gazdag szolgáltatási körrel várja a regisztrált "öreg" diákokat és az egyetem munkatársait: névsorok, elérhetőségek, képgalériák, fórumok, hozzáférés az egyetemi újsághoz és hírlevélhez, karokra és szakokra jellemző tartalmakhoz. A weboldal ötletgazdája és fejlesztője Brand Rudolf faipari mérnök.  
 
 (ta)

Nyílt Nap a BPK-n

December 18-án, hétfőn 10.00 órakor lesz a Benedek Elek Pedagógiai Kar Nyílt Napja. A Ferenczy János u. 5. szám alatt tartandó tájékoztatón a felvételi eljárásról, az óvodapedagógus, német nemzetiségi óvodapedagógus, szociálpedagógus szakokról, valamint a csecsemő- és kisgyermeknevelő-gondozó, gazdasági idegen nyelvi levelező angol-német felsőfokú szakképzésekről szerezhetnek "első kézből" információkat a kar képzései iránt érdeklődők. A Nyílt Nap második fordulóját 2007. január 15-én, 10.00 órakor tartják.
 
(ta)

Régi filmek Sopronról, az egyetemről

 

A NYME Központi Könyvtár igazgatója, ifj. Sarkady Sándor történész a Selmeci Társaság szervezésében történelmi előadás-sorozatot tart a Kollégium Ötöd Erdő Klubjában. A programsorozat következő eseményén, december 19-én, kedden, 19.00 órakor "Sopron a 30-as évek amatőr filmjein" címmel Dr. Friedrich Károly: Sopron Nagy Napjai - Emlékek a Műegyetem múltjából 1923-1933 című filmjét, valamint régi képsorokat tekinthetnek meg az érdeklődők többek közt a valétálás és a vidám ballagás hajdanvolt eseményeiről.


(ss)