CyberPress.Sopron

(http://www.cyberpress.hu/)

Rovat: Diákélet - diákszáj

2007. január 15., hétfő 12:02


NyME Hírlevél - 2007. január 15.

NYME HÍRLEVÉL
2007. január 15.
III. évfolyam 1. szám
hírszerkesztő: tothandras@nyme.hu

Nyugat-Magyarországi Egyetem
Postacím: 9400 Sopron, Bajcsy-Zsilinszky. u. 4.
Telefon:518-100




A Magyar Kultúra Napja a NYME-n
Január 22-én ünnepeljük nemzeti himnuszunk születésének 184. évfordulóját, a Magyar Kultúra Napját. A Nyugat-Magyarországi Egyetem "B" épületének Tanácstermében 22-én, hétfőn 14.00 órakor ünnepi összejövetellel tisztelegnek a jeles nap előtt. Ezen az alkalmon kerül sor az egyetem hallgatói számára Kultúra Napja alkalmából kiírt pályázat eredményhirdetésére és a díjak átadására. A legjobban sikerült alkotásokból rendezett bemutatón közreműködnek az egyetem karait képviselő hallgatók, valamint az Ürmös Néptáncegyüttes. Az ünnepi alkalomra a szervezők minden érdeklődőt szerettetel várnak.
(ta)

Nyílt Nap a BPK-n

Január 15-én, hétfőn 10.00 órakor lesz a Benedek Elek Pedagógiai Kar Nyílt Napja. A Ferenczy János u. 5. szám alatt tartandó tájékoztatón a felvételi eljárásról, az óvodapedagógus, német nemzetiségi óvodapedagógus, szociálpedagógus szakokról, valamint a csecsemő- és kisgyermeknevelő-gondozó, gazdasági idegen nyelvi levelező angol-német felsőfokú szakképzésekről szerezhetnek "első kézből" információkat a kar képzései iránt érdeklődők.
(tt)

Magyar Vadász Enciklopédia

A Cédrus Art Klub és a Perkovátz-Ház Baráti Köre szervezésében január 18-án, csütörtökön 18.00 órakor lesz Prof. Dr. Faragó Sándor Magyar Vadász Enciklopédia című könyvének bemutatója a Perkovátz-Ház Daruka-termében (Széchenyi tér 12.). Egyetemünk rektorával Dr. Kárpáti László, a Fertő-Hanság Nemzeti Park igazgatója beszélget. Közreműködik Bolla Balázs vadászkürtös és Szépligeti Mátyás versmondó.

(tzs)

Nyílt Nap az Erdőmérnöki Karon

Január 19-én, pénteken 11.00 órakor az „F” épület 14-es termében a 2007. évre vonatkozó Nyílt Napra várják az Erdőmérnöki Kar szakjai iránt érdeklődőket.

(vv)