CyberPress.Sopron

(http://www.cyberpress.hu/)

Rovat: Hírek - események

2007. február 16., péntek 14:17


Polgármesteri elismerés a soproni rendőrség volt bűnügyi vezetőjének

Polgármesteri elismerés a soproni rendőrség volt bűnügyi vezetőjének

Sopron város és környéke közrendjének és közbiztonságának javítása, a bűncselekmények megelőzése érdekében végzett, kiemelkedő színvonalú tevékenysége elismeréséül polgármesteri elismerésben részesítette Dr. Fodor Tamás, Sopron polgármestere Reinhoffer Csaba rendőr alezredest.


A polgármester február15-én a soproni Városházán személyesen is megköszönte a rendőr alezredes munkáját.

Dr. Reinhoffer Csaba 2004. február 15-tól 2006. december 31-ig a Soproni Rendőrkapitányság Bűnügyi osztályának vezetőjeként magasan javított a felderítési arányokon, teljes tudását latba vetette a város és környéke közrendjének és közbiztonságának javítása érdekében kiemelkedő eredménnyel; jó munkakapcsolatot alakított ki a társszervekkel és a médiával, sokat tett a bűncselekmények megelőzése érdekében. Az ő nevéhez fűződik az elhíresült taxis és kaszinós gyilkosságok gyors felderítése, valamint a kutyatelep-ügy felgöngyölítése is.

Reinhoffer Csaba elmondta: 28 éves bűnügyes pályafutása alatt elsődleges célja mindig az volt, hogy rend és nyugalom legyen, hogy az állampolgárok biztonságban érezzék magukat. Reinhoffer Csaba 2007. január 1-től a győri kapitányság bűnügyi munkatársa.


***

Farkas Gábor soproni rendőrkapitány szintén megköszönte Reinhoffer Csaba 3 éves soproni munkáját, méltatta a rendőr alezredes érdemeit. elmondta, hogy bár sajnálják Reinhoffer Csaba távozását, mindent megtesznek azért, hogy Sopron közbiztonsága még jobb legyen, s már az állást megpályáztatták. Egyelőre a nyertessel megbízotti munkára szerződtek, s majd az eredmények tükrében döntenek a kinevezésről. A megbízott bűnügyi osztályvezető Nagy Ernő alezredes lett.