CyberPress.Sopron

(http://www.cyberpress.hu/)

Rovat: Közélet

2007. február 16., péntek 15:15


,,Az Igaz Országért+ Útlezárás Kópháza és Nagycenk között

Sopron és a környező falvak is csatlakoznak a február 17-i és 24-i, országosan összehangolt útlezárásokhoz

Útlezárás Kópháza és Nagycenk között

 Sopron és a környező falvak is csatlakoznak a február 17-i és 24-i, országosan összehangolt útlezárásokhoz   "Az  Igaz Országért”

 Félpályás útlezárást tartanak 2007. február 17 -én szombaton, 09,00 óra és 12,00 óra között és 2007. február 24-én 09,00 óra és 16,00 óra között a 84-es főut Kópháza-Nagycenk útszakaszon – közölte Göbl György, a demonstráció egyik szervezője..

A demonstrációt a szervezők megfogalmazása szerint a Gyurcsány-kormány egyre nyilvánvalóbban diktatórikus politikája, az október 23-i rendőrterror miatti tiltakozásul, az egészségügy, az oktatás tönkretétele, az ország polgárainak kifosztása ellen, és a demokrácia védelmében tartják., csatlakozva az országosan összehangolt megmozduláshoz. 

A tiltakozó akció a rendőrségen bejelentett, engedélyezett. Az engedély minden típusú járműre vonatkozik. – mondták el a szervezők, akik felhívják a résztvevők figyelmét a törvényben előírt szabályok megtartására, a balesetveszély elkerülése érdekében!

Mindenkit arra kérnek, hogy hozzon magával nemzeti színű zászlót, transzparenst, amivel ,,kifejezi tiltakozását a jelenlegi diktatórikus, és kormányzásra alkalmatlan politikai hatalom ellen! Védjük meg magunkat a hatalmi önkény ellen!!” – fogalmazott a szervező.