CyberPress.Sopron

(http://www.cyberpress.hu/)

Rovat: Borváros

2007. február 22., csütörtök 23:14


Együttműködést kötött a Soproni borvidék és az MKB-Euroleasing Sopron női kosárlabda csapata

Együttműködést kötött a Soproni borvidék és az MKB-Euroleasing Sopron női kosárlabda csapata

 Az együttműködési megállapodásról közös nyilatkozatot adott ki Molnár Tibor, Soproni Borvidék Hegyközségi Tanács elnöke és Török Zoltán, az MKB-Euroleasing Sopron ügyvezetője.

  Ahogy a sportrajongók körében Sopron neve a kosárlabdával, úgy a bort kedvelő ínyencek körében a Soproni Kékfrankossal és más jófajta soproni borral forrt össze.

A Soproni Borvidék híre, csak úgy, mint csapatunké méltán jutott messze határainkon egész Európa szerte, hiszen számos elismerés, eredmény és győzelem kísérte mindkettőt az évszázadok illetve évtizedek folyamán.

Mindezek ismeretében külön öröm és megtiszteltetés csapatunknak, hogy a Soproni Borvidék borászai bizalmat és barátságot, valamint emellett együttműködést ajánlottak ez évtől klubunk számára. Ez a kapcsolat reményeink szerint gyümölcsöző lesz a jövőben, valamint azért is értékes nekünk, mert így támogatóink köre egy olyan partnerrel bővült, akire mi is büszkék lehetünk, sőt, saját eszközeinkkel tovább öregbíthetjük hírnevét – nyilatkozták az együttműködést kötött felek.
(cyberpress.hu)