CyberPress.Sopron

(http://www.cyberpress.hu/)

Rovat: Hírek - események

2007. március 17., szombat 14:22


Sopron is jelen lesz az Utazás nemzetközi idegenforgalmi kiállításon

Sopron is jelen lesz az Utazás nemzetközi idegenforgalmi kiállításon

Március 29 és április 1. között tartják Budapesten – immár 30. alkalommal – az Utazás nemzetközi idegenforgalmi kiállítást, amelyen előreláthatóan legalább 74 ezer látogatóra számítanak.


Sopron város önálló standdal jelenik meg – immár többedik alkalommal - az érdeklődő nagyközönség előtt. A megjelenés célja elsősorban a látogatóban Sopronról kialakult kép felfrissítése, életben tartása.

Gimesi Réka, idegenforgalmi sajtóreferens március 14-i, városházi sajtótájékoztatóján elmondta: A standon Sopron különböző információival és rendezvénynaptárral hívják a városba a látogatókat.

A város kiállított standjára várják a soproni vendéglátók, turizmusban érdekeltek nyomtatott ismertetőit, kiadványait, hogy minél bővebb kínálattal jelenjen meg Sopron a rangos idegenforgalmi rendezvényen.

A szállásadók, vendéglátók a terjeszteni kívánt prospektusaikat, rendezvénynaptáraikat a Tourinform irodába vihetik be, a Liszt Ferenc u. 1. szám alá vagy a Sopron Polgármesteri Hivatalába Gimesi Rékához. A tájékoztatókat a kiállításon elhelyezik Sopron város standján és tájékoztatják az érdeklődőket a város tervezett programjairól és egyéb tudnivalóiról.

További információ és elérhetőség: gimesi.reka@sopron-ph.hu vagy 99/515 170.
(cyberpress)