CyberPress.Sopron

(http://www.cyberpress.hu/)

Rovat: Sportcentrum

2007. április 02., hétfő 20:15


Focinapló - 2007. március

Focinapló - 2007. Március

Néhány érdekesség a világ labdarúgásából

március 6. Megvan az kieséses kör felében a Bajnokok Ligája túlélöinek listája, itt továbbjutott a Chelsea, a Liverpool, a Roma és a Valencia, komoly meglepetést jelent, hogy kiesett az Internazionale és a Barcelona.

március 7. A másik ág sem maradt meglepetések nélkül, a Bayern München elbúcsúztatta a Real Madridot, a PSV Eindhoven pedig az Arsenalt. Továbbjutott azonban viszonylag simán a Milan és a Manchester United.

március 11. Rangadót játszottak Milánóban, ezen egy színvonalas találkozón az Internazionale 2:1-re diadalmaskodott az AC Milan ellenében, így a kék-fekete gárda szinte már biztosan olasz bajnoknak mondható, valamint már 34. tétmeccsén veretlen, mely abszolút rekordot jelent a Serie A történelmében.

március 24. Barátságos mérközésen szerepelt a magyar labdarúgó válogatott Podgoricában, ahol is a közelmúltban függetlenné vált Montenegró gárdája volt a megfiatalított magyar válogatott ellenfele. A 15 ezer nézö elött lejátszott mérközés végeredménye nem túl hízelgö a mieinkre nézve, ismét vereség lett a vége (1:2).

március 28. Újabb selejtezö mérközést játszott a magyar nemzeti válogatott, ezúttal a gyengécskének mondható Moldova válogatottja volt az ellenfél az újpesti Szusza Ferenc stadionban. Végre egy kis sikerélmény érte a válogatottat és kitartó híveit, mivel a csapat 2:0-ra gyözni tudott, így feljött a csoport 4. helyére.

Gilicze László<