CyberPress.Sopron

(http://www.cyberpress.hu/)

Rovat: Sportcentrum

2007. április 02., hétfő 20:15


Focinapl - 2007. mrcius

Focinapl - 2007. Mrcius

Nhny rdekessg a vilg labdargsbl

mrcius 6. Megvan az kiesses kr felben a Bajnokok Ligja tllinek listja, itt tovbbjutott a Chelsea, a Liverpool, a Roma s a Valencia, komoly meglepetst jelent, hogy kiesett az Internazionale s a Barcelona.

mrcius 7. A msik g sem maradt meglepetsek nlkl, a Bayern Mnchen elbcsztatta a Real Madridot, a PSV Eindhoven pedig az Arsenalt. Tovbbjutott azonban viszonylag simn a Milan s a Manchester United.

mrcius 11. Rangadt jtszottak Milnban, ezen egy sznvonalas tallkozn az Internazionale 2:1-re diadalmaskodott az AC Milan ellenben, gy a kk-fekete grda szinte mr biztosan olasz bajnoknak mondhat, valamint mr 34. ttmeccsn veretlen, mely abszolt rekordot jelent a Serie A trtnelmben.

mrcius 24. Bartsgos mrkzsen szerepelt a magyar labdarg vlogatott Podgoricban, ahol is a kzelmltban fggetlenn vlt Montenegr grdja volt a megfiataltott magyar vlogatott ellenfele. A 15 ezer nz eltt lejtszott mrkzs vgeredmnye nem tl hzelg a mieinkre nzve, ismt veresg lett a vge (1:2).

mrcius 28. jabb selejtez mrkzst jtszott a magyar nemzeti vlogatott, ezttal a gyengcsknek mondhat Moldova vlogatottja volt az ellenfl az jpesti Szusza Ferenc stadionban. Vgre egy kis sikerlmny rte a vlogatottat s kitart hveit, mivel a csapat 2:0-ra gyzni tudott, gy feljtt a csoport 4. helyre.

Gilicze Lszl<