CyberPress.Sopron

(http://www.cyberpress.hu/)

Rovat: Mi1más

2007. április 16., hétfő 17:37


Az internet világa gyerekszemmel - A GTS-Datanet pályázatot ír ki soproni diákok számára

Az internet világa gyerekszemmel
  A GTS-Datanet pályázatot ír ki soproni diákok számára

 A GTS-Datanet, Magyarország egyik vezető alternatív távközlési szolgáltatója pályázatot ír ki soproni diákok számára „Az internet világa 2017-ben” címmel. A pályázat célja, hogy felhívja a figyelmet arra, miként befolyásolja a mostani tizenévesek jövőképét a világháló mindennapos használata.

 A pályázaton a soproni iskolák 6. 7. és 8. évfolyamos tanulói indulhatnak; a feladat, hogy maximum 2 gépelt oldalnyi terjedelemben összefoglalják gondolataikat a kérdéses témával kapcsolatban. A legötletesebb fogalmazást a GTS-Datanet egy 180 ezer forint értékű számítógéppel és egy éves szélessávú ADSL internet kapcsolattal jutalmazza, valamint megjelenteti a megyei napilapban is. A második és harmadik helyezettek szintén értékes díjakat kapnak.

 A pályázatot Times New Roman betűtípussal, 12-es betűmérettel, 1,5-es sorközzel, jobb- és baloldalon 2,5 cm-es margóval kell elkészíteni, majd a pályázó nevének, lakcímének, iskolájának és osztályának feltüntetésével legkésőbb 2007. május2-ig lehet elküldeni e-mailben a perdos@noguchi.hu címre. A beérkezett pályázatokat a GTS-Datanet Távközlési Kft. szakembereiből álló zsűri fogja értékelni. Az eredményhirdetésre 2007. május végén kerül sor. Az érdeklődő diákok a pályázatról további információt magyar szakos tanáraiktól kaphatnak.
(cyberpress)