CyberPress.Sopron

(http://www.cyberpress.hu/)

Rovat: Hírek - események

2007. április 25., szerda 23:04


Figyelemelterelés és időhúzás a soproni szocialista-szabaddemokrata képviselők célja

Figyelemelterelés és időhúzás a soproni szocialista-szabaddemokrata képviselő célja

A szocialista szabad-demokrata képviselők egy része alaptalan támadást indított Sopron polgármesterének személye ellen. Dr. Fodor Tamás polgármester április 25-én tartott sajtótájékoztatón fejtette ki, hogy miért alkalmaznak nemtelen eszközöket és milyen célok vezérlik támadásaikban a helyi baloldal képviselőit.


Az egyetlen ok, ami a gátlástalan és hazug támadásokat vezérli az, hogy minden módon megpróbálják elterelni a figyelmet azokról a súlyosan törvénysértő ügyekről,amelyekben polgári és büntető eljárások folynak.

Kétségbeesett kísérletet tesznek arra, hogy meggátolják, megakadályozzák a törvénysértések felderítését, a törvényesség helyreállítását és a város vagyonának visszaszerzését, hiszen ne felejtsük el, hogy az előző városvezetés a mi közös vagyonunkban okozhatott milliárdos nagyságrendű károkat - jelentette ki Dr. Fodor Tamás.

A polgármester kifejtette: A felelősök nyilvánvalóan egyetlen esélyüket az ügyek megúszására abban látják, ha megpróbálják az időt húzni, és elterelik a figyelmet a viseltd dolgaikról.

Határozottan kijelentem, hogy nem hagyom magam megfélemlíteni, és eltökélt vagyok abban, hogy végig megyek azon az úton, amit a választópolgároknak ígértem, amit morális kötelességemnek tekintek.

Én magam, és valamennyi munkatársam mindent el fog követni azért, hogy a város vagyonát visszaszerezzük, és a felelősök felelősségrevonása megtörténjen.

Erre kötelez minket hivatali eskünk, a választóknak tett ígéretünk, felelősségünk a közvagyonért.

Természetesen, ahogy eddig is, ezt követően is a feltárt ügyekben bekövetkező új tényekről tájékoztatni fogjuk a nyilvánosságot. - fogalmazott Sopron polgármestere.