CyberPress.Sopron

(http://www.cyberpress.hu/)

Rovat: Hírek - események

2007. május 05., szombat 11:15


UniCredit Bank-roadshow érkezik Sopronba

UniCredit Bank-roadshow érkezik Sopronba


Május 22-én Sopronba érkezik az UniCredit Bank Hungary országos road-showja.

Ezen a napon 12 és 17.30 óra között a soproni Fő térre várják az érdeklődőket, ahol a felnőttek vércukor-, vérnyomás-, koleszterinmérésen és testzsírindex-meghatározáson vehetnek részt. A gyerekeket arcfestés, kézműves játszóház várja, a fiatalokat pedig célbadobás, asztalifoci és szerencsekerék.

Nyereményjátékra is sor kerül: a nyertes toscanai utazást nyerhet.


Marosfalvi Attila

Az Unicredit Bank Hungary fiókhálózata világszerte több mint 7000, Magyarországon 77 fiókkal rendelkezik, 2007-ben pedig 85 fiókosra bővül- mondta el a sajtó képviselőinek Sopronban Marosfalvi Attila fiókigazgató, aki a Közép- és Kelet-Európában piacvezető bankhálózat soproni fiókjának eddigi múltját, jelenét és a jövőbeli terveit is ismertette, együtt a bank által kínált széleskörű szolgáltatásokkal.

Sopronban a Várkerület 1-3 szám alatt lakossági és vállalati folyószámlavezetéssel, bankkártya- és hitelkártya-szolgáltatással, lakossági és vállalkozói hitelekkel, elektronikus csatornákkal és értékpapírokkal (belföldi, nemzetközi USD és EUR alapú befektetési alapok) áll a bankfiók az ügyfelek szolgálatára.

A közeljövőben az UniCredit Bank Hungary egy sajtópályázatot is hirdet, amelynek elsődleges célja a pénzügyi kultúra erősítése lesz – mondta el a soproni fiókvezető.

BTÉ