CyberPress.Sopron

(http://www.cyberpress.hu/)

Rovat: Hírek - események

2007. június 18., hétfő 22:22


Emléklap és CD a hazaszeretetről

Emléklap és CD a hazaszeretetről
Útravaló Soprontól az érettségizőknek

Emléklappal és Az én hazám című CD-vel gratulál dr. Fodor Tamás, Sopron polgármestere a megszerzett érettségi bizonyítványhoz, minden idei soproni érettségizettnek.

Az érettségi magában rejti a boldog jövő lehetőségét, ugyanakkor aki eddig Sopronban élte diákéveit, annak bizonyára meghatározó élményt jelent Sopron, a város szépsége, szellemisége, hagyományai – mondta dr. Fodor Tamás abból az alkalomból, hogy a soproni városházán ma átadta a soproni középiskolák vezetőinek a gratuláló emléklapokat és a CD-ket.


- Fontos, hogy a Sopronnal való kapcsolat megmaradjon, még akkor is, ha a tudásvágy, vagy a munka más helyre szólítja a fiatalokat, és fontos, hogy tudják: Sopron mindig számít azokra, akik a városhoz kötődnek, Sopron az itt végzett diákokat mindig visszavárja – tette hozzá a polgármester, aki sikert, egészséget, boldogságot kíván Sopron minden érettségizett diákjának.

Az én hazám című CD-n a Kossuth Rádió népszerű sorozatának összegyűjtött legszebb vallomásai hallhatók – többek között – dr. Papp Lajos, Ákos, Bodrogi Gyula, Gyurkovics Tibor, Szász Jenő, Tolcsvay Béla, Fábry Sándor, Karinthy Vera, Demjén Ferenc, Kaszás Attila tolmácsolásában.
(cyberpress)