CyberPress.Sopron

(http://www.cyberpress.hu/)

Rovat: Fesztiválgájd

2007. június 22., péntek 08:20


Rúzsa Magdi a Lővér Kempingben

Rúzsa Magdi a Lővér Kempingben

 
A magyar popélet egyik nagy sikertörténete, Rúzsa Magdi örvendezteti meg június 23-án Sopron városát. A 2006-os Megasztár szombaton este 21 órakor lép színpadra a Soproni Nyár keretében a Lővér kempingben.

 „1985. november 28-án születtem Vrbas városban, Vajdaságban. Első dolgom az volt, hogy ordítottam egy nagyot, nos hát azóta ragaszkodom Én Rúzsa Magdi a hangomhoz!”- írja weboldalán a 2006-os Megasztár győztese, az év hangja. Ugyanitt így folytatja: „2006 május 20-án újjá születtem, mert, hogy megnyertem a Megasztár című vetélkedőt, végre lett közönségem, megnőtt a lelkem és megígértem, ezentúl adni fogok, már amit az ember a hangjával adni tud…” És ő valóban tud, amit idén, az 52. Eurovíziós Dalverseny 9. helyezésével, legjobb dalszerzőnek járó díjjal és ugyanezen versenyen - a www.escradio.com-on megtartott szavazás szerint - legjobb női előadója elismeréssel díjaztak.

 Élő, nagykoncerttel mindössze néhány alkalommal találkozhatott eddig közönsége szerte az országban. A zenei élményen túl az esemény speciális látványt is ígér. A színpad a szokásostól eltérő formában, ék alakban kerül felállításra, és különleges fénytechnikai megoldások is színesítik a programot.

Rúzsa Magdi zenekarában – ahogy azt az Eurovíziós Dalversenyen is láthattuk – két soproni zenésszel is találkozhatunk: a doboknál Hoffer Péter (Moby Dick), gitáron pedig Madarász Gábor kíséri az énekesnőt.

 Jegyek elővételben 2500, a helyszínen 3000 Forintért kaphatók.

 www.volt.hu/soproninyar