CyberPress.Sopron

(http://www.cyberpress.hu/)

Rovat: Közélet

2007. június 22., péntek 14:33


Kék hírek

A Soproni Rendőrkapitányság jelenti

Kék hírek

 2007. június 21-én reggelre virradóan Sopronban, ismeretlenek 5 gépkocsit feltörtek és azokból CD lejátszós autós rádiókat tulajdonítottak el. Az ügyben ismeretlen tettes/tettesek ellen lopás és rongálás miatt büntetőeljárás indult.

 2007. június.21-én reggelre virradóan Sopronban, az egyik mobil szolgáltató cég bemutatótermébe törtek be ismeretlenek és az üzletből kb.50 db mobiltelefont eltulajdonítottak és ezzel kb.3.000.000 Ft anyagi kárt okoztak. Az ügyben ismeretlen tettes/tettesek ellen lopás és rongálás miatt büntetőeljárás indult.

2007. június.21-én reggelre virradóan Sopronban, a Koronázódombon lévő egyik kert szerszámos kamráját törte fel ismeretlen elkövető és onnan különböző kéziszerszámokat és kisgépeket tulajdonított el. A bűncselekménnyel a sértettnek kb.65.000 Ft anyagi kára keletkezett. Az ügyben ismeretlen tettes/tettesek ellen lopás és rongálás miatt büntetőeljárás indult.

 2007. június. 21-én éjszaka Sopronban, a Balfi utcában egy osztrák állampolgár a felázott építési területre hajtott az általa vezetett Mercedes típusú személygépkocsival és azon fennakadt. A rendőri intézkedés során gyanú merül fel arra,  hogy a gépkocsi vezetője ittas, ezért vérvételre előállították, és vele szemben ittas vezetés miatt eljárást indítottak.

 2007. június.21-én éjszaka Sopronban a Mátyás király utcában egy soproni lakost a rendőrök ittas vezetésen értek tette és vele szemben is eljárást indítottak.

 2007. június 22-én hajnalban Sopronban, a Gazda utcában lévő egyik lakóházba ismeretlen személy a nyitott ablakon keresztül bemászott és az ott lévő pénztárcából 20.000 Ft készpénzt tulajdonított el.Az ügyben ismeretlen tettes ellen lopás miatt büntetőeljárás indult.