CyberPress.Sopron

(http://www.cyberpress.hu/)

Rovat: Hírek - események

2007. jĂşnius 30., szombat 22:58


Köztisztviselők napja

Köztisztviselők napja

Pénteken a Városházán dr. Simon István alpolgármester és dr. Dobos József jegyző ünnepi keretek között köszöntötték a Polgármesteri Hivatal köztisztviselőit.

Dr. Simon István köszöntőjében méltatta a köigazgatást és a köztisztviselőket, az igazgatási munka meghatározó fontosságát. Úgy értékelte, az igazgatás a mai társadalom legfontosabb struktúrája.
Az alpolgármester köszönetet mondott az elkötelezett munkáért a nyugállományba menőknek is, jelezve, hogy a városvezetés továbbra is számít szakmai tudásukra. A július 1-jével életbe lépő ús hivatali struktúra váltásról szólva gratulált az új vezetőknek, és köszönetet mondott minden pályázónak, aki vállalta a megmérettetést.


Az ünnepségen átadták a kitüntetetteknek a Sopron közigazgatásáért oklevelet. Idén a munkatársak szavazatai alapján a Thurner-gyűrűt Maráz Lászlóné vezető főtanácsos, számviteli és vagyonnyilvántartási csoportvezető vehette át.
A hivatalban 36 évet eltöltő, és utolsó munkanapját a kitüntetés átvételével befejező Maráz Lászlóné dr. Simon István alpolgármesterrel és dr. Dobos József jegyzővel megkoszorúzta a Városháza előtt álló Thurner szobrot.

Farkas Tímea - fuvola

Sopron Közigazgatásáért kitüntetésben részesültek:

Bánhegyi Margit
Vezető főnatácsos, szakmai tanácsadó, okmányirodai csoportvezető

Gyuga Ottó
Vezető -főtanácsos, ügyintéző

*
Földes Tamásné
Vezető-főtanácsos
Intézményfelügyeleti iroda

*

Dr. Koszorú Gábor
Főtanácsos, csoportvezető

Baranyai Márta
Vezető főtanácsos, csoportvezető, irodavezető-helyettes Költségvetési iroda

*

Thurner-gyűrűvel kitüntetett 2007-ben:

Maráz Lászlóné
Vezető főtanácsos, számviteli és vagyonnyilvántartási csoportvezető







sopron.hu - cyberpress.hu