CyberPress.Sopron

(http://www.cyberpress.hu/)

Rovat: Hírek - események

2007. július 01., vasárnap 10:38


'Sporttal a sérültek integrációjáért'

"Sporttal a sérültek integrációjáért"

Országos jótékonysági kerékpártúra indult Sopronból
Nem mindennapi kezdeményezés az a kerékpártúra, amelyet Sopron Fő teréről indított szombaton Abdai Géza alpolgármester, és amely célja, hogy sérült embertársainkra hívja fel a társadalom figyelmét, arra, hogy kötelességünk lebontani szellemileg ép és a sérült emberek közötti falakat.
2007. 06. 30.

- Sajnos a humánum, az elfogadás, a tolerancia nem erőssége mai életünknek. Ezért minden eszközt meg kell ragadni, hogy társadalmunk más irányt vegyen, hogy mi emberek jobban odafigyeljünk egymásra, hiszen egy-egy jó szóval, gesztussal, odafigyeléssel meg tudjuk pendíteni embertársaink lelki húrjait, ettől mindannyian nyitottabbá válunk, jobban tudunk adni és szeretni.


Dicséretes, követésre méltó és példaértékű a most útnak induló fiatalok kezdeményezése, tenni akarása, sportteljesítménye – mondta Abdai Géza.
A soproni Fő térről startolt 9 napos országkerülő jótékonysági kerékpártúra bevételét a Komédiás Magyar Integrált Színház (KOMISZ) támogatására ajánlották fel a szervezők. Az országkerülő jótékonysági kerkpártúra résztvevői: Miklós Ágnes, Hegyi Eszter, Garay György, Lukácsi György, Mikó András, Hőfer András, Kovács Gergely és Nándorhegyi Szabolcs.





(sopron.hu)