CyberPress.Sopron

(http://www.cyberpress.hu/)

Rovat: Közélet

2007. jĂşlius 10., kedd 09:24


Lopás Harkán- Betörés a Kolostor utcába- Szerszámgépek tűntek el a kempingből- egy Ágfalvi úti cég telephelyéről is eltulajdonítottak tárgyakat, berendezéseket

Kék hírek

Kék hírek

 Harkán, egy a Nyéki utcában lévő családi ház melletti műhelyből ismeretlenek különböző kéziszerszámokat tulajdonítottak el. Az ügyben lopás miatt ismeretlen tettes ellen büntetőeljárás indult.

 2007.július 9-én reggelre virradóan Sopronban, a Kolostor utcában lévő templomba ismeretlen személy betört, ott kutatást végzett, majd széttörte a mosdókagylót, és eltulajdonította a csaptelepet, valamint a szifont. A rongálással kb. 18.000 forint, a lopással pedig kb. 1.500 forint anyagi kár keletkezett. A rendőrök a bejelentést követően adatgyűjtést végeztek, majd forrónyomon elfogták az elkövetőt - egy 52 éves hajléktalan személyt - aki a bűncselekmény elkövetését beismerte, és az eltulajdonított tárgyak is előkerültek tőle. Az ügyben lopás és rongálás miatt büntetőeljárás indult a hajléktalan férfi ellen.

 2007.július 9-én reggelre virradóan Sopronban, a Harkai úti camping (Volt Fesztivál) területéről ismeretlenek különböző szerszámgépeket és egy Suzuki Radli LT-F 250 típusú járművet (quad) tulajdonítottak el, ezzel kb. 920.000 Ft anyagi kárt okoztak. Az ügyben lopás miatt ismeretlen tettes(-ek) ellen büntetőeljárás indult.

 Sopronban, az Ágfalvi úton lévő egyik kft. telephelyéről ismeretlenek 2 db LCD monitort, 1 db IP kamerát, és 1 db Acces Point-ot, festékpatronokat, laser nyomtatóba való tonereket tulajdonítottak el, és ezzel kb.250.000 forint anyagi kárt okoztak. Az ügyben lopás miatt ismeretlen tettes(-ek) ellen büntetőeljárás indult.