CyberPress.Sopron

(http://www.cyberpress.hu/)

Rovat: Hírek - események

2007. szeptember 17., hétfő 12:17


I. Soproni Szeretetszolgálatos Nap

I. Soproni Szeretetszolgálatos Nap

A hétvégén közcélú, karitatív szabadtéri rendezvénynek adott otthont Sopron. A rendezvény főszervezője a Bárka Baptista Gyülekezet volt, díszvendége a Baptista Szeretetszolgálat Rescue 24 mentőcsapatának 11 munkatársa.

A családi rendezvényen a Bartokos Tamás vezette Komédiás Magyar Integrált Színház, a KOMISZ a Vuk előadás bemutatásával szerzett felejthetetlen élményt a nézőknek, és egyben előadóknak egyaránt. Völgyi Balázs szervező elmondta: az országosan elismert keresztény pop-énekes Pintér Béla és a Csemeték előadás fellelkesítette a Jerevánon tartott eseményen jelenlévő gyermekeket. A szervezők fontosnak tartották, hogy a kisgyermekes családoknak – csaknem 100 családnak, és több, mint 200 gyermeknek – értelmes szórakozást nyújtsanak oktató-tanító jelleggel is.

A rendezvényen nagy sikert aratott a Rescue 24 mentőcsapat látványos bemutatója amelyet a fővárosból érkezett baptista Pavelcze László vészhelyzet kezelés igazgató vezényelt le.

Ő nemrégiben a Libanonban, a Beddawi palesztin menekülttáborban végzett humanitárius tevékenysége elismeréseként miniszteri dicséretben részesült.

(cyberpress)

Képriport