CyberPress.Sopron

(http://www.cyberpress.hu/)

Rovat: Szomszédvár - Régió

2007. szeptember 18., kedd 16:46


Ülést tart a megyei képviselőtestület

Ülést tart a megyei képviselőtestület

A nyári szünet után szeptember 21-én, pénteken délelőtt ül össze ismét a megyei képviselőtestület. A napirendek sorában 28 előterjesztés szerepel. Beszámoló kerül a képviselők elé a megyei önkormányzat által alapított közalapítványok munkájáról. Tájékoztatót hallgatnak meg a közgyűlés tagjai a megyei önkormányzat 2007. évi első féléves gazdálkodásáról, illetve az évközi pótelőirányzatokról és a megyei intézmények saját hatáskörben végrehajtott előirányzat-módosításairól.

A napirendek között több olyan is szerepel, amely a Petz Aladár Megyei Oktató Kórház gazdálkodásával, működésével kapcsolatos (pld. a PAMOK fejlesztési lehetőségei, az intézmény II. féléves gazdálkodási terve, céltámogatási pályázat módosítása, az intézmény bázisán betegellátó gazdasági társaság létrehozása).

A 28 előterjesztésből várhatóan több témáról - a személyi kérdésekről és az önkormányzati vagyont érintő kérdésekről - a képviselők zárt ajtók mögött tárgyalnak.

A megyei fenntartású intézmények közül ezúttal a Tóth Antal Egységes Gyógypedagógiai Módszertani Intézmény Központ igazgatója számol be az intézmény tevékenységéről, az intézményi érdekvédelem helyzetéről.

(A közgyűlés teljes napirend sora a www.gymsmo.hu oldalon a Közgyűlés/Közgyűlés ülései címszó alatt olvashatók.)