CyberPress.Sopron

(http://www.cyberpress.hu/)

Rovat: Közélet

2007. szeptember 19., szerda 07:52


Tüntettek Sopronban is

A Civilek a Nemzetért Mozgalom Soproni Közössége meghívottjai Morvai Krisztina, Reiner Pétet, Drábik János volt

Tüntettek Sopronban is


A Civilek a Nemzetért Mozgalom Soproni Közössége elnevezésű csoport meghívottjai tegnap Dr. Morvai Krisztina, Reiner Péter és Dr. Drábik János voltak. Az eső ellenére 280-320 fő demonstrált kitartóan.

Sopronban egy éve vette kezdetét az azóta is folyamatosan, rendszeresen hetenként tartanak rendszeres demonstrációkat. ,,Őrizzük a lángot és folyamatos jelenlétünkkel, tiltakozásunkkal kifejezésre juttatjuk, hogy erkölcsileg tarthatatlan a fenn álló politikai hatalom gyakorlás, ahol az emberek feje felett és kárára döntenek pártérdekekből. Kiszolgáltatva a magyar embereket a nemzetellenes, globalista pénzuralmi rendszernek, választási csalással” – mondta a rendezvény szervezője Göbl György.

A meghívottak, akiket a jelenlévők hatalmas ovációval fogadtak kendőzetlenül, őszintén beszéltek hazai köz állapotainkról. Arra buzdította a soproniakat, hogy éljenek véleménynyilvánítási és gyülekezési jogukkal, lépjenek fel a jogtalanság ellen.

- Az idő nekünk dolgozik mondta Lantos Péter a soproni tüntetők szónoka. Szokolay Sándor Kossuth díjas zeneszerző levélben fejezte ki támogatását, külföldi elfoglaltsága miatt nem tudott jelen lenni. ,,Lélekben a tisztulásra, jobbulásra, változásra, megújulásra várók csapatához tartozik teljes lelkem és szívem! Nehéz kivárni a katartikus tisztulást! De túl kell élnünk ezeket a méltatlan napokat... Kívánok belső hitet, elszántságot a jobbrafordulás létrejöttéhez! Lelkesedésünkről ne hagyjuk lebeszélni magunkat!” – hangzott Szokolay Sándor üzenete.