CyberPress.Sopron

(http://www.cyberpress.hu/)

Rovat: Hírek - események

2007. november 14., szerda 19:32


Felkészülten várja Sopron városa a telet

Felkészülten várja Sopron városa a telet

A téli hóeltakarítási munkákre felkészült a Sopron Holding. A cég különböző részlegei végzik a buszmegállók, gyalogátkelők, szükség esetén a fizető parkolók hóeltakarítását és síktalanítását illetve a téli útfennatartási feladatokat, továbbá a balesetveszélyes kátyúk kijavítását. A hóeltakarítási munkákon kívül, illetve hómentes napokon az évszaknak megfelelő egyéb munkákat is elvégzik.

Út-, hó- és kárelhárítási ügyeletet is tartanak. Ennek ekeretében és időjárás függvényében munkaidőn kívül is kellő számmal művezető, gépkocsivezetők, gépkezelők állnak szükség esetén rendelkezésre, továbbá olyan szerelők, akik műszaki probléma esetén vehetők igénybe.

Az ügyeleti telefonszám: 06/30/2369-403.



A gépkocsipark és a munkagépek száma is növekedett: jelenleg 4 db hótoló, 2 db traktor és 2 db rakodógép indulásra kész, bármikor bevethető. Ezen kívül az időjárás függvényében még két hótoló átszerelhető és még egy traktor elindítható.

Tehát a teljes, bevethető állomány: 6 db hótoló, 3 db traktor, 2 db rakodógép, 1 db Bobcat.

Új beszerzésként rendelkezésre áll egy Mercedes-Benz Atego tgk. sószóróval és hóekével felszerelve, a 2 db régi 20 éves IFA hótolók kiváltására.

A síkosság megszüntetésére szolgáló anyagok rendelkezésre állnak. A rendkívüli hómunkák esetére is felkészültek a szokásos eszközökkel: kellő mennyiségben áll rendelkezésre lapát, jégtörők, gumicsizmák, kesztyűk.
(cyberpress)