CyberPress.Sopron

(http://www.cyberpress.hu/)

Rovat: Városháza

1999. augusztus 17., kedd 00:00


Aktuális városházi hírek

Augusztus 18. szerda

A Sopron Plaza-ban megnyíló Billa Szupermarket ünnepélyes megnyitóján 17.00 órakor a város vezetői is jelen lesznek.

 

A Fő téren 10.30 órakor a Női Labdarúgó Válogatott EB selejtező megnyitója alkalmából dr. Gimesi Szabolcs polgármester köszönti a torna résztvevőit, így Észtország, Írország, Izland és hazánk sportolóit.

 

Augusztus 19. csütörtök

Páneurópai Piknik 10. évfordulójának rendezvényein az önkormányzat tisztségviselői folyamatosan részt vesznek.

TENGERDI ANTAL aug. 19-ére tervezett FOGADÓNAPJA ELMARAD!

 

Augusztus 20. péntek

Dr. Payer Erzsébet a sportügyekért is felelős alpolgármester a Fertő tavi Vitorlás Bajnokság meg-nyitóján lesz jelen, melyre 10.00 órakor kerül sor.

Dr. Gimesi Szabolcs polgármester a Fertőrákos 800 éves jubileumi ünnepe alkalmából tartandó rendezvények vendége lesz. A programban szerepel: ünnepi szentmise, a Polgármesteri Hivatal új épületének felszentelése, helytörténeti kiállítás megnyitása a Mayrhoffer házban.

 

Augusztus 21. szombat

16.00 órakor Dr. Korzenszky Richárd bencés perjel tart előadást a Bán János Közösségi Házban, a KÉSZ által szervezett rendezvényen a város tisztségviselői is jelen lesznek.

 

Augusztus 22. vasárnap

A belvíz- és árvízkárosultak megsegítésére indult akció keretében 15 gyerek érkezik városunkba Sárbogárdról, akik a Brennbergi Gyermek és Ifjúsági táborban töltenek remélhetően kellemes és élményekkel gazdag néhány napot, melynek költségeit a beérkezett anyagi felajánlások és a Soproni Városi Gyermek és Ifjúsági Alapítvány fedezi.

 

Augusztus 23. hétfő

Ágota Gábor és Tengerdi Antal alpolgármesterek a Pro Kultúra Kht. évadnyitó társulati ülésén lesz jelen a Petőfi Színházban, déli 12.00 órakor.

 

Augusztus 24-én 14.00 órakor

Kapuváron a zsidó temetőben a ravatalozó épületének és a temető felújításának avató ünnepségén, illetve a II. világháború mártírhalált halt zsidó polgárok emléktáblája avatásán, mint védnök lesz jelen Ágota Gábor alpolgármester, országgyűlési képviselő.

 

Augusztus 25. szerda

A Ligno-Novum Wood Tech Asztalosipari és Faipari vásárra érkező miniszteri delegációt fogadja a város vezetése, a polgármester úr és Ágota Gábor alpolgármester 9.30 órakor köszönti irodájában a delegáció tagjait: Dr. Torgyán József miniszter urat, Ivanics Ferencet a megyei közgyűlés elnökét, dr. Szájer József ogy. képviselőt, a szervezőket, valamint több magas rangú vendéget.

Polgármesteri Hivatal