CyberPress.Sopron

(http://www.cyberpress.hu/)

Rovat: Fesztiválgájd

2008. jĂşlius 09., szerda 17:24


Balaton Sound - elkeltek a jegyek

Balaton Sound - elkeltek a jegyek
Balaton Sound
Ezen a héten

Mialatt büszkén írtuk, hogy a soproni VOLT Fesztiválnak voltak teltházas napjai is, a most csütörtökön kezdődő Balaton Soundra majdnem az összes jegy elfogyott - a helyszínen már nem is lehet kapni.

Ne induljanak el a Heineken Balaton Soundra azok, akiknek nincs elővételben megváltott jegyük! Ezt kérik a fesztivál szervezői, miután bérletet valamint pénteki és szombati napijegyet már sehol nem lehet kapni, a csütörtökre és vasárnapra szóló belépőket pedig a helyszínen nem (!), csak az ismert jegyirodákban lehet még – korlátozott számban - kapni.

Már nem lehet kapni bérletet a július 10-én kezdődő Heineken Balaton Sound fesztiválra. Ugyanígy elfogytak a július 11-re, péntekre és a 12-re, szombatra szóló napijegyek is a Balaton-parti eseményre. A fesztivál első és utolsó napjára, tehát csütörtökre és vasárnapra még korlátozott számban lehet jegyet kapni, ezeket azonban a helyszínen nem, csak az ismert jegyirodákban lehet megvenni. A szervezők felhívják a figyelmet arra, hogy csak azok induljanak el a fesztiválra, akik elővételben megváltották már a jegyüket, miután a helyszínen nem lehet jegyet vásárolni! Szintén hangsúlyozzák azt is, hogy az illegális árusoktól vásárolt jegyek valódisága nem szavatolt.