CyberPress.Sopron

(http://www.cyberpress.hu/)

Rovat: Hírek - események

2008. július 25., péntek 18:59


Megújult a www.sopron.hu oldal

Megújult a www.sopron.hu oldal

Tizenkét nyomtatott oldalt tesz ki a megújult sopron.hu portál honlaptérképe, amelyet dr. Fodor Tamás polgármester mutatott be a sajtónak.

Külön portálokon találhatók a városi, az önkormányzati, a turisztikai és az e-ügyintézéssel, a kistérséggel kapcsolatos információk, amelyek folyamatos feltöltés alatt vannak.

A megújult portál a webes technológia minden előnyét felhasználja.

Új, dinamikus programháttérrel, a tartalom és a megjelenés folyamatos igény szerinti, újabb anyagi ráfordítás nélküli módosításának lehetőségével rendelkezik. Az oldal a gyengénlátók számára is optimális feltételeket biztosít.

Az 50 ezer lélekszámúnál nagyobb városoknak az elektronikus információ-szabadságáról szóló törvény szerint előírt kötelezettségei teljesítését is biztosítja a portál: mindenki számára hozzáférhetővé teszi a jogszabály-előkészítéssel, jogalkotással kapcsolatos adatokat, a képviselőtestületei szavazások eredményeit, összefoglalóit.

Olyan programhátérrel rendelkezik, amely képes a törvény hatálya alá tartozó információkat könnyedén és dinamikusan kezelni.

Dr. Fodor Tamás a sajtótájékoztatón bejelentette: Az új honlapra felkerültek a mélygarázs-perrel kapcsolatos dokumentumok.





BTÉ