CyberPress.Sopron

(http://www.cyberpress.hu/)

Rovat: Mi1más

2009. április 21., kedd 12:54


Ismét indít gyakornoki programot a Budapest Airport

Ismét indít gyakornoki programot a Budapest Airport

Idén ősszel második fázisához érkezik a Budapest Airport (BA) "Kifutópálya" nevű gyakornoki programja.A BA ezzel is lehetőséget biztosít tehetséges főiskolai és egyetemi diákoknak, hogy értékes munkatapasztalatot szerezzenek a társaságnál.

A tavaly elindított kezdeményezés sikeresnek bizonyult, ezért az idén még több szakterületet felölelő gyakornoki programot indít a reptér üzemeltetője.

A sikeres pályázók szakmai tapasztalatokat szerezhetnek Magyarország legnagyobb és egyben Kelet-Közép-Európa egyik legjelentősebb repülőterén, a legkülönfélébb szakterületeken, mint HR, Kommunikáció, pénzügy, marketing, műszaki területek és környezetvédelem.

A munkavégzés időtartama alatt a gyakornokok versenyképes jövedelmet valamint cafeteria juttatást kapnak, és időarányos szabadság illeti meg őket.

A program kéthetes orientációs szakasszal indul, ennek során mély, alapos cégismeretet adó oktatáson vesznek részt a gyakornokok. Ezt követi a hat és fél hónapos gyakorlat és aktív szerepvállalás egy adott szakterület tényleges munkájában. A gyakornokok munkáját szakmai mentor segíti.

A program 2009. szeptember 1-jétől 2010. március 31-ig tart. A jelentkezési határidő április 30. A heti munkaidő a gyakornokok számára 25 óra. A kiválasztott diákokkal határozott idejű megbízási szerződést köt a BA, ami kölcsönös megfelelés esetén hosszabbítható.

Zahorán Zsuzsa, a BA humánerőforrás igazgatója elmondta, jelenleg hét szakterületen tizennégy gyakornoki pozíció várja a nappali tagozatos hallgatókat.

forrás: EduPress