CyberPress.Sopron

(http://www.cyberpress.hu/)

Rovat: Fesztiválgájd

2009. július 02., csütörtök 09:21


Játék, móka, kacagás

Játék, móka, kacagás

Elérkezett a búcsú ideje: július 4-5-én utolsó alklommal várja a lurkókat és szüleiket Budapesten a T-Home Gyerek Sziget.

Napsütéses hétvégét ígérnek az előrejelzések, tehát semmi akadálya egy változatos gyerekbarát hétvégének, ahol az apróságoktól, a cseperedettebbekig minden gyermek megtalálhatja a magának való elfoglaltságot, legyen az kézműves foglalkozás, bábjáték vagy színi előadás, koncertek vagy pónizás, bohóckodás vagy zsonglőrködés, Teddy Maci, zöldségszobrászat, mütyürkék, mancsok, kavicsok.

A T-Home Nagyszínpad ezen a hétvégén is rendkívül változatos programokat ígér: lesz Alma zenekar koncert, a Griff bábszínház a Lúdas Matyit adja elő, de láthatjuk majd a Piroska és a farkas meséjét, előadást a Varázsvirágról és végül, de nem utolsósorban lesz – a múlt hétről elmaradt – Kaláka-Gyermekműsor és Makám koncert Kimegyek holnap az állatkertbe! címmel. Az Egy mozdulat pavilon július 5-én a T–Home Gyerek Szigeten mutatkozik be először, és minden kíváncsi gyereket vár, hogy szüleikkel közösen tapasztalhassák meg a környezettudatos életmód néhány apró, ám annál fontosabb részletét.

Szombaton, július 4-én 12.30-kor, a Ki mit tud előtt a T-Home Nagyszínpadon hirdetik ki, hogy melyik nonprofit szervezet nyerte el a T-Home Gyerek Sziget látogatóinak felajánlásaiból összegyűlt játékokat. A szervezők köszönik mindazon a gyerekeknek és szüleiknek, akik elhozták feleslegessé vált játékaikat, hogy azokat eljuthassák a rászoruló gyerekekhez. Nagyon sok játék érkezett, a csörgőtől a kismotorig rengeteg szép ajándékot hoztak el a családok a T-Home Játékgyűjtőbe. Hogy pontosan mekkora mennyiség gyűlt össze, szombaton, az eredményhirdetésen derül majd ki. Természetesen a T-Home Gyerek Sziget utolsó hétvégéjén is várjuk még a megunt, de jó állapotú játékokat, amelyeket a bejáratnál kihelyezett játékgyüjtő dobozban lehet hagyni.

Részletes program a www.gyeresziget.hu-n található