CyberPress.Sopron

(http://www.cyberpress.hu/)

Rovat: Diákélet - diákszáj

2009. jĂşlius 22., szerda 14:50


Pont Határhúzó Party Tatabányán!

Pont Határhúzó Party Tatabányán!

A Modern Üzleti Tudományok Főiskolája szabadtéri mulatságot rendez július 23-án, a felsőoktatási ponthatárok kihirdetésének napján, hogy a régióban felvételizők együtt izgulhassanak és ünnepelhessenek egy kellemes esti program keretében!

A szervezők szeretettel várnak mindenkit a MÜTF kertjében délután 16 órától, akik érintettek az idei ponthatárok alakulásában, vagy érdeklődnek a főiskola képzései iránt. A közös várakozást a Csodák palotájának furfangos és érdekes utazó kiállítása teszi emlékezetessé, de lesz karaoke, sportprogramok és finom, kerti falatok is.

A Pont Határhúzó Party ingyenes és minden diáknak szól, aki idén felvételizett, vagy tervezi a továbbtanulást. A nagyszerű kerti mulattságon részt vesznek a MÜTF oktatói, tanárai, akikkel személyesen is lehetőség adódik egy-egy szakterület, képzés megvitatására. A fiatalok benevezhetnek a Lecsó-főző versenybe, ahol Tanár-Diák méri össze ízlelő és kavaróképességét, lehet focizni, tollasozni, röpizni, sőt rizslámpa festésben is ki-ki megmutathatja, mire képes. A MÜTFi Klub szervezésében a várakozás izgalmát fokozza majd a Csodák Palotája utazó kiállítása hangtorzítóval, részecske gyorsítóval és sok más látványos fizikai kísérlettel.

Eljön a Hegyalja Fesztivál ZéróCO2 zöldgerilla versenyének győztese, a Füvek Népe elnevezésű Mütf-ös diákcsapat is, akik személyes élménybeszámolóval szolgálnak a gerillakertészkedésről és a tokaji buliról. Este 20 órakor mindenki a ponthatárok kihirdetésére figyel majd egy nagy kivetítőn, és a közös boldogságban azokról sem feledkeznek meg, akik esetleg nem nyertek felvételt a kiválasztott helyekre. A Mütf pótfelvételi nyílt nap keretében nyújt tájékoztatást július 27-én és augusztus 1-én, de már a Pont Party-n segítenek az eligazodásban. Program délután 16 órától kapuzárásig, de legalább 22 óráig tart. A vendégeket kisvonat szállítja a főiskola kertjébe, amely a tatabányai vasútállomás parkolójától indul 15.30-kor.