CyberPress.Sopron

(http://www.cyberpress.hu/)

Rovat: Közélet

2009. október 02., péntek 17:46


Kránitz László kérjen bocsánatot a soproniaktól!

Avagy: kik kormányoznak 2002 óta?

Kránitz László kérjen bocsánatot a soproniaktól!

Az elmúlt nyolc év szocialista kormányzása mély gödörbe vitte az országot. Az államadósság 80 százalékos, a munkanélküliség pedig 10 százalékot tesz ki. Hazánk válságos állapotba juttatásában Kránitz László MSZP-s képviselő szavazataival tevőlegesen részt vett - jelentette ki Pongrácz Attila, a Fidesz Soproni Csoportjának alelnöke mai sajtótájékoztatóján.

Pongrácz Attila emlékezetetett : az MSZP-s Kránitz László megszavazta az adóemeléseket, a 13. havi nyugdíj elvételét, megszavazta a gyes, gyed, családi pótlék csonkítását; megszavazta a fiatal családoktól a szocpol elvételét és megszavazta az egészségügy szétrombolását. Megszavazta a lakossági gázártámogatás megszűntetését.


- Miközben a soproniak felhatalmazása nélkül nyomkodta a gombokat a Gyurcsány és Bajnai csomagokra, nem zavarta, hogy végkielégítésekkel és banki trükkökkel talicskázták ki a szegény emberektől elszedett adóforintokat az offshore cégekbe. Röviden ennyit a múltról, ezekért kérjen bocsánatot a soproniaktól - fogalmazott Pongrácz Attila.
Hozzátette: A jövőre vonatkozóan pedig Kránitz Lászlót a közgyűlés felszólította, hogy ne szavazza meg az újabb népnyúzó költségvetést, a Bajnai csomagot, amely végső nyomorba viszi a családokat, önkormányzatokat és kórházakat.


fidesz.sopron.hu