CyberPress.Sopron

(http://www.cyberpress.hu/)

Rovat: Sportcentrum

1999. április 21., szerda 00:00


Szerdán ismét Sopronban a Diósgyőr

GYSEV-RINGA-DKSK 2:2

NŐI KOSÁRLABDA PLAY OFF A DÖNTŐBE JUTÁSÉRT:
DKSK BORSODCHEM - GYSEV-RINGA 82:73 (43:41)


A három győzelemig tartó sorozatban ez volt a negyedik mérkőzés és az eredmény 2:2. A DKSK úgy látszik, hogy a Soproni Postás elleni soproni győzelme óta remek sorozatba kezdett, mivel azóta kétszer is legyőzte a bajnok esélyes GYSEV-RINGÁT és a másik két mérkőzésen is nagyon jól játszott.

Sajnos Balogh Judit sérülése miatt nem tudott játszani és ez rányomta bélyegét a mérkőzésre. Azért az örömtelinek mondható, hogy még így is volt esélye a zöld-sárgáknak a győzelemre, de a hazaiak a kritikus időszakban kiválóan dobtak és védekeztek és megérdemelten szerezték meg a győzelmet. A soproni csapatból Orekhova, Anitics és Béres játszottak kiemelkedően, de ezen a napon ez is kevés volt. A második félidő elején a soproniaknak volt egy gyenge időszakuk és az ekkor szerzett hátrányt már nem sikerült ledolgozni.

A GYSEV-RINGA kosárdobói: Orekhova 7/3, Anitics 15/9, Dénes 4, Kurtinaitiene 6, Béres 26, Bajkusa 11, Hollósy 2, Radnóty 2.

Április 21-én, szerdán kerül sor az 5. Mérkőzésre Sopronban és annak a mérkőzésnek a győztese kerül a döntőbe, akit a Pécs csapata már vár. Nagyon bízunk benne, hogy hazai pályán a GYSEV-RINGA győzni tud és a sorozat mérkőzések hatására jó formába kerülnek, ami a vasárnapi első döntő mérkőzésre is jó előjel lenne.