CyberPress.Sopron

(http://www.cyberpress.hu/)

Rovat: Sport

1999. január 20., szerda 00:00


Sajtótájékoztató a Matávnál

Felkészülés közbeni sajtótájékoztatót tartott a Matáv Sopron Labdarúgóklub. A jelenlévő ujságírók előtt Dr. Cserih Zsolt elmondta, hogy mindent megtesznek a klub utánpotlásáért. Közel 500 igazolt játékosuk van a gyerekektől az ifjúsági korosztályig. Céljuk a minőségi utánpótlásnevelés.
A közvéleményt erősen foglalkoztató kérdésre adott választ Tompa Károly. A tavasszal félbeszakadt lelátó építésére másodszorra is kiadták az építési engedélyt de a szembelévő lakok ismét megfellebbezték. Az ügyben a napokban várható újabb dőntés. Amennyiben ez a klub számára megfelelő júniusra befejeződhet az építkezés.
A Matáv, mint fő támogató mindent megtesz a csapat jó szereplésért .Szeretnék a várost egy kicsit közelebb hozni a klubhoz.
Klement Tibor bemutatta az új játékosokat .Új hír a klubnál , hogy az elkövetkezendőkben a Matáv szorosabb kapcsolatot alakit ki az SVSE labdarugócsapatával. 5 játékosuk rendelkezik kettős játékengedéllyel.
Az együttműködésnek köszönhetően sikerült megnyerni Horváth Györgyöt vezetőedzőnek , Deák Gábor ezentúl pályaedzőként segíti a munkát. Stabil NB III középmezőnyben szereplő csapatot szeretnének a vezetők.
Roth Antal vezetőedző hangsúlyozta a felkészülés nagy erőkkel folyik , a csapat a héten Vonyarcvashegyre utazik edzőtáborba , majd a bajnoki rajtra hangolódva Sopronban készülnek. A tervezett külföldi túra elmarad.
A keret a nyárihoz képest jóval erősebbnek tűnik , kezd kialakulni a csapaton belül egy egészséges versenyszellem ami jó hatással van a játékosokra.
 

FELKÉSZÜLÉSI MÉRKŐZÉS
SVSE-MATÁV 3-2 (0-2)
Gsz.Szegi 2,Gulyás ill.Ulveczki 2

Cserta Judit
Fotó: Hajdú László