CyberPress.Sopron

(http://www.cyberpress.hu/)

Rovat: Szomszédvár - Régió

2001. január 07., vasárnap 21:51


Hét nappal közelebb



Hét nappal közelebb


Nem, nem a 3. évezred végéhez, azaz 3001 január elsejéjének beköszöntéhez. Amihez hét nappal közelebb vagyunk: a megvalósulás, a beteljesedés, a cél elérése.
Sokan vannak, akik neves dátumokról startolva könnyebben tudnak elrugaszkodni, s egy nagy cél eléréséhez az első lépést megtenni.
Lehet az születésnap, akármilyen elseje, "horoszkópforduló" - ki mit tűz ki startvonalnak. Nos, a címben mindazokra utaltam, akik e megkülönböztetett dátumot, 2001. január elsejét határozták el "zéruspontnak", s most ráncolódó homlokkal, savanyú képpel konstatálják: NEM sikerült minden, már itt, mindjárt az elején nem...
E rövid kis cikkel nekik szeretnék buzdító szót nyújtani: NE ADJÁK FEL!
A fogyókúrázók, a nyelvtanulók, a napi testedzést eldöntők stb. NE KESEREDJENEK EL! Akkor a holnapi naptól(!) végezzék el a napi penzumot, a fekvőtámaszokat, az "x" perc futást, a 10, 20 vagy 50 idegen szó megtanulását stb.!
NEM FELADNI, kedves "versenyzőtársak"! Nem feladni! Bele kell nézni a tükörbe, és nagyon meggyőzően közölni magunkkal: KÉPES VAGYOK RÁ! Vagy! Ha kiderült e hét napban, hogy olyan elánnal, olyan intenzitással nem megy - átértékelni a terveket, lejjebb állítani egy kicsit a lécet, de NEM FELADNI!
Sok sikert kívánok minden egyes önlegyőzéshez!

- gyöngyös -

Anyagaink a LAP Stúdió támogatásával készülnek.