CyberPress.Sopron

(http://www.cyberpress.hu/)

Rovat: Közélet

2001. január 19., péntek 10:33


Megjelent az MSZP regionális honlapja

Megjelent az MSZP regionális honlapja

Felismerve, hogy napjainkra az internet fejlődése, és az informatika-technológia eljutott arra a szintre, amikor a világháló aktív kampányeszközzé vált a politikai környezetben, és hogy egyre több politikai párt használja a választási küzdelemben az internetet, az MSZP Sopron és Környéke Helyi Szervezet elnöksége úgy döntött, hogy el kell készítenie egy szűkebb réteget megszólító, helyi sajátosságokat tartalmazó honlapot. Ezen az oldalon főként soproni és Sopron környékét érintő dolgokról, az ebben a térségben élő emberekhez kívánnak szólni.
Az oldal - a készítők szerint - nem kíván versenyre kelni a professzionális hírszolgáltató oldalakkal, ez nem is célja.
Azonban feladatul tűzték ki a sajtófigyelést. A térség elektronikus kiadványainak oldalain megjelenő információkból kivonatosan megjelentetik véleményüket is tükröző híreket, a véleményükkel nem egyezőkre pedig ezen oldalaikon kívánnak reagálni.
A honlapot, amelyet a http://sopron.mszp.hu internet-címen lehet elérni, szeretnék arra kihasználni - természetesen az írott sajtót nem elhanyagolva, hiszen annak ma még nagyobb a népszerűsége –, hogy gondolataikat, véleményüket megosszák a választópolgárokkal.