CyberPress.Sopron

(http://www.cyberpress.hu/)

Rovat: Nyugati Kapu

2001. január 25., csütörtök 10:29


Hétezer négyzetméteres bevásárlóközponttal gazdagodott a város

A tizenhatodik: Tesco Sopron

A tizenhatodik: Tesco Sopron
Hétezer négyzetméteres bevásárlóközponttal gazdagodott a város

Az ország tizenhatodik Tesco hipermarketjeként Sopronban, az Ipar körút 30. szám alatt – a tervezett nyitásnál két és fél héttel korábban – a soproni és a környékbeli vásárlók elõtt megnyitotta kapuját a 7000 négyzetméter alapterületû áruház.

A közgazdász végzettségû – Szegeden és Pécsett dolgozó – Alm Attila, a soproni hipermarket igazgatója köszönetet mondott dr. Gimesi Szabolcs polgármesternek, a Tesco vezetésének, Dave Fenlon területi igazgatónak, s annak a 350 munkatársának, akik karácsony óta megfeszített munkatempóban dolgoztak a zökkenõmentes nyitás érdekében. A Tesco legújabb egységében tevékenykedõk nemcsak a város kereskedelmi életében kívánnak meghatározó szerepet játszani, hanem a kulturális élet részévé is szeretnének válni. Megtették eddig is, szükség szerint ezután is segítik a rászorulókat; a hétvégi családi napokon színesítik a családok mindennapjait - szórakozási lehetõségeket biztosítanak, koncerteket, elõadásokat, sportprogramokat szerveznek.
A személygépkocsival, autóbusszal, gyalogosan is jól megközelíthetõ hipermarket a tágas eladótérben óriási áruválasztékkal és sokrétû szolgáltatással, hatszáz férõhelyes ingyenes parkolóhellyel várja a vásárlókat hétfõtõl szombatig 6-tól 22 óráig, vasárnap 8-tól 20 óráig.
A Tesco hipermarketekben a megszokott élelmiszereken kívül különleges szolgáltatásokkal igyekeznek megkönnyíteni a mindennapi bevásárlást. Helyben feldolgozott húsáruval, saját sütésû pékárut kínálnak, önálló  cukrászattal rendelkeznek. Tengeri és édesvízi halakat tartanak, helyben sütött pizza, önkiszolgáló salátabár várja a vásárlókat. A gyorsbüfé két pultja a nyitáskor kevésnek bizonyult. A hipermarketben elfogadják a hitelkártyát, igaz, csak az arcképes igazolvány egyidejû felmutatásával.
Koncessziós üzletként étterem, virágüzlet, fotószaküzlet, bõrdíszmûáru, sportruházat, óra- és ékszerüzlet, rövidáru, mobiltelefon, parfüméria, szépségszalon, ajándékbolt, posta, gyógynövény-szaküzlet, gyorstisztító, pénzváltó áll a vásárlók rendelkezésére.
A Tesco Sopron hipermarket rendszeresen új, az évszaknak megfelelõ praktikus akciókkal hívja és várja a soproni és a környékbeli vásárlókat.

Török M.
Németh Béla felvétele