CyberPress.Sopron

(http://www.cyberpress.hu/)

Rovat: Sport

2001. február 06., kedd 12:53


A fogadóirodák szerint már bajnoknak tekinthető a Manchester

Focinapló - 2001. január

Focinapló  -  2001. január

Néhány érdekesség a világ labdarúgásából

Laziojanuár 6. A Lazio hazai pályán vereséget szenvedett (1:2) a gyengécske Napoli csapatától, ezért a csapat vezetőedzője, a svéd Sven-Göran Ericcson bizalmi meghallgatást tartott. Mivel sem a játékosok, sem pedig az egyesület elnöke nem állt ki az edző mellett, lemondás következett. A bizalmatlanság érthető volt, mivel a svéd edző köztudomásúlag már jövő évtől Anglia szövetségi kapitánya lesz. Az új edző az olasz válogatott volt kapitánya, Dino Zoff lett.

január 12. Levontak 7 pontot a St. Etienne gárdájától, mivel néhány játékosukat hamis útlevéllel szerepeltették, ezzel megsértették az EU-limitre vonatkozó normákat. A francia útlevélbotrány egyre terjed, mind több egyesület keveredik gyanúba.

január 18. A Vasco da Gama nyerte az idén is a szurkolói, szövetségi és politikai botrányokkal tarkított brazil bajnokságot.

január 28. A Vasas nyerte a magyar téli teremtorna-bajnokság budapesti döntőjét.

január 30. Az angol fogadóirodák szerint a Manchester United csapata már biztos bajnok, a Fulham pedig biztos feljutó. Ez olyannyira igaz, hogy már meg is kezdték a rájuk fogadók nyereményének kifizetését, és mindezt a bajnokság derekán ...