CyberPress.Sopron

(http://www.cyberpress.hu/)

Rovat: SopronMedia

2001. február 12., hétfő 13:55


Az Önkormányzat költségvetési tervezete - Kisebb hibák az adóbevallási nyomtatványokon

Civitas Hírmagazin

Civitas Hírmagazin 2001.02.12.

A Gyógyító Konyha, ételek és fûszerek az egészségmegõrzés szolgálatában címmel Ecker Magda tart elõadást a MTESZ székházban ma 17.00 órakor. Az elõadásra mindenkit szeretettel vár a Castanea Környezetvédelmi Egyesület Harmónia klubja.

Az Aktív Soproni Ifjak szervezete Városi Diákönkormányzati Bált rendez pénteken a Berzsenyi Dániel Evangélikus Líceum színháztermében. A bál bevételének felét a Tómalom úti Egészségügyi Gyermekotthon gondozottjainak javára ajánlják fel. Zenél a Shake zenekar.

A soproni önkormányzat költségvetési tervezete 500 millió forintos mûködési költséget 645 millió forintos fejlesztési hitelt és 160 millió forint értékkötvény kibocsátását tartalmazza. A képviselõ testület február 8-án, rendkívüli ülésen, beterjesztésre alkalmasnak találta a rendelettervezetet.

Kisebb hibák vannak az adóbevallási nyomtatványokon a szakképzési támogatás, illetve a személyi jövedelemadó-bevallás magyarázatában. A hibára azok figyeljenek, akik szakképzési hozzájárulást kaptak, illetve rendelkeznek adójuk 1 %-áról.

Közel 300 számlálóbiztos részvételével Sopronban is megkezdõdött a népszámlálás, a biztosok eddig a lakosság egyharmadát keresték fel. A Polgármesteri Hivatal kéri a soproniak további együttmûködését, hogy a népszámlálás városunkban is a törvény szerint, határidõre befejezõdhessék.

Több mint 25.000 bélyeg érkezett Sopronból és az ország más részébõl a világ legnagyobb méretû levelére és borítékjára, amely megtekinthetõ a Sopron Plaza földszintjén. Bélyeget Sopronból, de az ország bármely részébõl borítékban, postán is lehet küldeni 9401 Sopron Postafiók. 500 címzéssel.