CyberPress.Sopron

(http://www.cyberpress.hu/)

Rovat: SopronMedia

2001. február 28., szerda 22:46


Sopron is nyertese a Széchenyi Tervben meghirdetett turizmusfejlesztési pályázatnak- A bíróság elhalasztotta a kórház radiológiai osztályának perét

Civitas Hírmagazin

Civitas Hírmagazin 2001.02.28.

A Berzsenyi Dániel Evangélikus Líceum telefonszáma megváltozott. Az új szám: 99/512-430

Matolcsy György gazdasági miniszter bejelentette, hogy Sopron is nyertese a Széchenyi Tervben meghirdetett turizmusfejlesztési pályázatnak. Sopron a konferenciaközpont megépítésére nyert négyszázmillió forintot. “Kétszer ad, aki gyorsan ad” - kommentálta az eseményt Nyerges Ferenc, a Pro Kultúra Kht. ügyvezetője.

A Magyar Vöröskereszt Sopron területi és munkahelyi szervezetei véradásra várják a soproni Rendőrkapitányság, a Tűzoltóparancsnokság, a Ciklámen Rt., valamint a Civis Pince Baráti Kör véradóit holnap 8.00-tól 14.00 óráig a Területi Vérellátó Intézetben.

“Nyitott szerdát” tart ma 17.00 órától 20.00 óráig az MSZP Soproni Szervezete. A holnapi fórum témája a magyar egészségügy.

Későbbi időpontra halasztotta a Megyei Bíróság a soproni Erzsébet Kórház Radiológiai osztályának működtetésére vonatkozó pályázat törvénytelenségei miatt indított per megtárgyalását. A bíróság újabb iratokat kér be az eddigi működtetőktől, a soproni önkormányzattól és a Közbeszerzési Tanácstól. Az önkormányzat képviselője kérte a kereset elutasítását.

Kránitz László, Mészáros Tivadar és dr. Bertha László, az MSZP önkormányzati képviselői pénteken délután négy órától várja fogadóórára az érdeklődőket a jereváni nyugdíjas klubban. Boros László fél háromtól fél ötig az MSZP-irodában, míg Varga Gyula a Brennbergi Általános Iskolában este hat órától tartja fogadóóráját.

A Soproni Polgárőr Egyesület várja mindazok jelentkezését, akik szívesen bekapcsolódnának az Egyesület munkájába. Jelentkezni lehet minden hétfőn délután 17.00 órától a Kossuth Lajos utcai volt BM Klubban.